Izjava o zaupnosti


Izjava o zaupnosti


V podjetju Marles hiše Maribor d.o.o. se zavedamo pomena vaše zasebnosti in varovanja vaših osebnih podatkov, zato skrbimo za njihovo varovanje in njihovo omejeno ter namensko obdelavo. 

V tej izjavi vas želimo obvestiti o tem, katere podatke v podjetju zbiramo in v katere namene jih uporabljamo.

1. Obdelava vaših osebnih podatkov pri podjetju Marles hiše
Če se naročite na prejemanje naših elektronskih novic, informativnega materiala ali prijavite na našo spletno stran oz. pošljete na naši spletni strani povpraševanje, bomo v podjetju Marles Hiše Maribor d.o.o. shranili določene informacije, ki ste nam jih posredovali in sicer: vaše ime, priimek, e-mail, telefonsko številko ter vaša morebitna interesna področja pri gradnji naših objektov. 

2. Namen obdelave vaših osebnih podatkov
Vaše osebne podatke bomo pridobili in hranili zgolj na podlagi vašega soglasja in jih bomo uporabili pri izboljševanju naše ponudbe ter pri samem nudenju naših proizvodov in storitev na način, da vam bomo v prihodnje posredovali informativni material, elektronske novice ali prilagodili naše produkte in storitve vašim potrebam.
V kolikor v bodoče ne bi več želeli prejemati informativnega gradiva ali se z nadaljnjo obdelavo vaših osebnih podatkov ne bi strinjali, nam to svojo zahtevo kadarkoli pošljite na e-mail naslov   info@marles.com in vašo zahtevo bomo spoštovali, prav tako pa bomo na vašo zahtevo izbrisali vse vaše osebne podatke, ki jih obdelujemo, razen če bo njihova nadaljnja uporaba resnično nujna za izpolnjevanje morebitnih medsebojnih pogodbenih ali drugih obveznosti.  
V podjetju Marles hiše bomo obdelovali vaše osebne podatke za namene, določene v tej izjavi, do vašega pisnega preklica, vendar ne dlje kot 10 let.

3. Posredovanje osebnih podatkov
Dostop do sistemov z vašimi osebnimi podatki dovoljujemo le tistim uporabnikom oz. našim zaposlenim, ki jih izrecno potrebujejo za opravljanje svojih delovnih nalog in izpolnjevanje svojih dolžnosti na področju vašega seznanjanja z našimi produkti in storitvami ter v zvezi z izpolnjevanjem morebitnih medsebojnih pogodbenih in drugih pravic in obveznosti. 
Vaše osebne podatke razkrijemo samo na podlagi vašega dovoljenja ali če tako določa zakonodaja.  Naši pogodbeni obdelovalci, ki v našem imenu izvajajo t.i. »mailing« ter tako skrbijo za vaše obveščanje preko elektronskih sporočil o vseh naših aktivnostih in ugodnostih v zvezi z našimi produkti ter skrbijo za delovanje naše spletne strani, dostopajo zgolj do osebnih podatkov za oglaševalske in promocijske namene v okviru zgoraj navedenih aktivnosti in okviru izpolnjevanja pravic in obveznosti iz našega morebitnega pogodbenega razmerja. 
V nobenem primeru tretje osebe oz. pogodbeni obdelovalci vaših osebnih podatkov ne smejo uporabiti v lastne namene oziroma jih komurkoli posredovati.

3. Tehnični podatki
Pri svojem delovanju uporabljamo tako oblikovane zaščite, da varujejo zaupnost in varnost vaših osebnih podatkov. Ob obisku naše spletne strani je njeno pregledovanje anonimno, pri čemer naš web server zabeleži zgolj običajne tehnične podatke o vaši povezavi, ki pa so uporabljeni anonimno in bodo služili kot osnova za izdelavo statistik o uporabniškem vedenju, s čimer bomo lahko še naprej izboljševali prijaznost do uporabnikov na naši spletni strani in izboljševali ponudbo naših produktov in storitev.
 
4. Povezave in oglasi povezani z našim spletnim mestom
Podjetje Marles hiše občasno najame druga podjetja, da njene pasične ali drugačne oglase postavijo na druga spletna mesta ter pri tem izvajajo dejavnosti sledenja in poročanja (oglaševalski strežniki tretjih strank). Pri opravljanju svojega dela ta podjetja ne zbirajo osebnih podatkov za Marles in tudi Marles jim ne posreduje nobenih osebnih podatkov. Za oglaševalske strežnike tretjih strank veljajo njihovi lastni pogoji poslovanja na področju varovanja osebnih podatkov. 
Izjava o zaupnosti je veljavna le na spletni strani družbe Marles hiše, ne pa tudi na straneh podjetij, katerih povezave lahko najdete na naši spletni strani. 

Pišite nam
Če imate iz področja varovanja osebnih podatkov še dodatna vprašanja ali želite imeti še več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov pa vas prosimo, da nas v zvezi z navedenim kontaktirate pismo ali po e-mailu. Prav tako vas prosimo, da se na identičen način na nas obrnete v kolikor bi imeli kakršnokoli pritožbo v zvezi varstvom vaših osebnih podatkov ali kakšnim drugim področjem poslovanja našega podjetja. 

Še naprej se bomo trudili za vaše zadovoljstvo in srečo pri bivanju v objektih MARLES. 
 
Marles Hiše Maribor d.o.o.