SPOZNAJTE EDINSTVENO ZIMSKO TOP PONUDBO

MARLES SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ:

 • BREZPLAČNO IZDELAVO PROJEKTNE DOKUMENTACIJE in pridobitev gradbenega dovoljenja s celotno PZI in PID dokumentacijo, vključno z vodenjem postopka.
 • BREZPLAČNO POMOČ PRI PRIDOBITVI UPORABNEGA DOVOLJENJA in izdelavo dokumentacije, ki vključuje obrazce in dokazila o zanesljivosti.
 • Vodenje postopka pridobitve nepovratnih sredstev EKO SKLADA.
 • AKCIJSKE CENE PAKETOV MARLES DESIGN IN MARLES INTELLIGENCE.

Brezplačno vse napredne rešitvePAKETA FUTURE:

Predpripravo za

POLNILNO POSTAJO ZA ELEKTRIČNO VOZILO

(vključujemo trajnostno mobilnost v vaš dom).

Predpripravo za

SONČNO ELEKTRARNO

(nudimo napredno storitev, ki vam bo bistveno poenostavila pot do energetske samooskrbe z električno energijo in s tem omogočila energetsko neodvisnost).

Predpripravo za

UPORABO DEŽEVNIC

(voda je najpomembnejši naravni vir, zato vam že danes nudimo rešitve za uporabo deževnice za splakovanje stranišč, zalivanje vrtov in pralni stroj).

Tehnološko rešitev za

VSTOP V PAMETNO OMREŽJE

- Smart Grid Ready (trajnostni princip bivanja za izkoriščanje presežka električne energije).
 • Standardna vključitev visokokakovostnih PASIVNIH OKEN S TROSLOJNO ZASTEKLITVIJO
 • Z vključitvijo vrhunskega sistema prisilnega prezračevnja spremenimo vašo hišo V SKORAJ NIČ-ENERGIJSKO HIŠO (NEH).
 • Najsodobnejši način ogrevanja s SISTEMOM NIZKOTEMPERATURNEGA TALNEGA GRETJA - TOPLOTNA ČRPALKA priznanih proizvajalcev ORCA in Vaillant.
 • Najvišja certificirana kakovost materialov priznanih dobaviteljev Z OKOLJSKO DEKLARACIJO PROIZVODOV (EPD).
 • KONTINUIRANA GRADNJA OBJEKTA v vseh fazah gradnje z minimalno dobo dokončanja objekta.
 • Proizvodnja vseh segmentov hiše izdelana v proizvodnji OB KONTROLIRANIH POGOJIH V SKLADU Z NAJSTROŽJIMI EVROPSKIMI STANDARDI.
 • STROKOVNO SVETOVANJE MARLESOVIH ARHITEKTOV IN PROJEKTANTOV za rešitev vaših individualnih želja.
 • PREVERJENI IN ZANESLJIVI PODIZVAJALCI s kriterijem dolgoletne dobe sodelovanja in zaupanja.
 • VODENJE POSTOPKA PRIDOBITVE NEPOVRATNIH FINANČNIH SPODBUD EKO SKLADA (toplotna črpalka, prisilno prezračevanje z rekupeeracijo, sončna elektrarna).

Koncept SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE MARLESKAKO BO VIDETI VAŠA HIŠA

Do jasne predstave vaše sanjske hiše vam bomo pomagali s tremi najsodobnejšimi orodji:

MARLESOV 360°
VIRTUAL TOUR

Spremljajte bodoči dom v navidezni resničnosti (VR) še preden je objekt zgrajen. Pristna individualna izkušnja, v kateri SE PO HIŠI SPREHODITE IN SI OGLEDATE NOTRANJOST IN ZUNANJOST. S tem ste le korak do unikatne zasnove vašega doma, ki jo zasnujete z Marlesovimi arhitekti.

SIMULACIJA DNEVNEGA
GIBANJA SONCA

Z najnovejšo tehnologijo virtualne resničnosti vam na osnovi natančnih geo - podatkov vašo bodočo HIŠO NATANČNO UMESTIMO NA OBSTOJEČO PARCELO in vam predstavimo osončenje objekta ter IZRAČUN SONČNIH PRIBITKOV za najvišjo stopnjo samooskrbe z električno energijo iz obnovljivih virov.

PRED GRADNJO VAM
NATISNEMO MAKETO HIŠE

Vaš dom načrtovan v obliki digitalnega tridimenzionalnega načrta vam S TEHNOLOGIJO 3D TISKANJA natisnemo in s tem omogočimo, da svojo bodočo hišo dejansko vidite in otipate v pomanjšani velikosti - Z IZDELANO MAKETO USTVARIMO OTIPLJIVO PODOBO VAŠE MARLES HIŠE.


Marlesova CELOSTNA PONUDBA
SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ

Izbor doma je eden izmed vaših najpomembnejših korakov v življenju. Uresničitev vizije doma po vaši lastni zamisli pa je naše osnovno poslanstvo. Z uveljavljenimi slovenskimi arhitekti vas vabimo k snovanju kreativne arhitekture, ki bo izpolnjevala vse vaše individualne želje in zahteve. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskim standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero v Marlesu omogočamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. S konceptom Marles Zero Energy Home zagotavljamo celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, v ospredje postavljamo posameznika, energijsko učinkovitost in vpliv na okolje. Z vključitvijo sodobnih tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli pa vam omogočamo novo perspektivo doživetja doma z najvišjim bivalnim ugodjem.

Marlesovi napredni paketi:

Z MISLIJO NA PRIHODNOST
Z Marlesovo implementacijo tehnoloških in energetskih inovacij so najsodobnejše rešitve za novodoben življenjski slog ključne za dom prihodnjih generacij. Ekološko naravnanost brerz negativnih vplivov na okolje smo zaokrožili v paket future.
MARLES SMART HOME - PAMETNI DOM PRIHODNOSTI
Dom prihodnosti je pametni dom. Implementacija najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli omogoča novo perspektivo doživetja doma z najvišjim bivalnim ugodjem.
ZAGOTAVLJANJE E-MOBILNOSTI IN ZELENEGA BIVANJA
Korak naprej k celovitim trajnostnim rešitvam na področju bivanja in e-mobilnosti s polnilno infrastrukturo za samooskrbo z električno energijo brez CO2. Paket smo pripravili v sodelovanju s Porsche Slovenija.

KO GRE ZA VAŠE SANJE, PRIČAKUJTE NAJBOLJŠE.

Izbirate vašo sanjsko hišo? PREPROSTO REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:

MARLES ZERO
ENERGY HOME -
VIZIJA ZELENE
MISELNOSTI


BODITE OBVEŠČENI O MARLESOVIH NOVOSTIH! PRIJAVA NA E-NOVICE

Prihodnost bivanja
je navdušujoče drugačna!