Marko Štefelin, Škofja Loka


stefelin

Navdušeni nad arhitekturnimi rešitvami in izredno kvaliteto gradnje

»Z ženo sva po obiskih na dnevih odprtih vrat in po individualnih sestankih naredila ožji izbor izvajalcev. Za Marles sva se odločila na podlagi njihove prilagodljivosti, iz pogovorov sva začutila dobro energijo. Prav tako, so nama prišli naproti z optimalno ponudbo glede na izbrani nivo gradnje. V Marlesu res prisluhnejo investitorju.

Hiša je v osnovi tipska, izdelana »na ključ«, prilagodili pa smo postavitev, velikost in tip oken ter razpored prostorov. Gradnja je potekala zelo hitro in profesionalno, upoštevali so naše želje o terminu gradnje.
Navdušila nas je hitrost postavitve lesene konstrukcije in posebej bi pohvalili zelo strokovno ekipo monterjev. Celotna gradnja je bila končana v zadanih časovnih okvirjih.

Hiša je presegla naša pričakovanja, daje občutek trdnosti in varnosti, bivalna klima je odlična. Posebej bi izpostavil vrhunsko kakovost gradnje in uporabljenih materialov, ni toplotnih mostov, ni težav z vlago, je energetsko učinkovita, stroški za ogrevanje pa so minimalni. Navdušeni smo nad arhitekturnimi rešitvami; tlorisom, ki diha, daje občutek večje hiše in omogoča optimalno izrabo prostora, razporeditev oken pa zagotavlja idealen vpad dnevne svetlobe tudi pozimi.«