Sašo Kafel, Spuhlja


Kafel

Zagotovo bi ponovno izbrali enako!


»Za Marles sva se odločila po obisku Sejma Dom ter njihovega salona v Mariboru, kjer smo se s komercialistom v hipu ujeli. Povabil naju je na dan odprtih vrat v hišo, ki sva jo imela v ožjem izboru. Pozitivni občutki, ki sva jih začutila ob vstopu v hišo, so nama dali vedeti, da si tako predstavljava naš bodoči dom.

Izbrala sva hišo Modern, ki smo jo z arhitektom Miho Miholičem prilagodili našim željam in potrebam. Uresničil je vse, kar sva si zamislila in ponudil veliko praktičnih rešitev. Takoj smo vzpostavili odličen odnos, v katerem je vladalo zaupanje in konstruktivno sodelovanje. Gradnja je potekala zelo hitro, brez težav, kot po tekočem traku. Po štirih mesecih od pričetka postavitve hiše smo jo pričeli opremljati in v petih mesecih je bila pripravljena na vselitev.

S hišo smo zelo zadovoljni, nimamo prav nobenih pripomb. Zagotovo bi se ob ponovni izbiri odločili enako! Naš dom je udoben za bivanje, ima vse, kar potrebujemo in kar smo pred gradnjo želeli, da bi imel.

Posebej zadovoljni smo z odločitvijo izgradnje hiše »na ključ«, pri kateri je bilo vse vnaprej dogovorjeno in usklajeno, saj nam je omogočila, da smo časovno in finančno ostali znotraj naših okvirjev. Res je, da je bilo pred pričetkom del veliko dogovarjanj in usklajevanj, a je vse potekalo na zelo odprt način. Midva sva podajala želje, oni pa so le-te spreminjali v rešitve.

Izpostavili bi tudi izredno kakovost in varčnost našega doma, saj je energijska učinkovitost naše hiše nad pričakovanji.«