DAN ODPRTIH VRAT v naselju DRENovo – NOVA DIMENZIJA BIVANJA


News DOV Drenovo
Vabljeni na dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 18. junija 2022, med 10. in 14. uro. Na Drenovem griču pri Ljubljani vam bomo predstavili naselje DRENovo, ki je umeščeno na obrobju krajinskega parka med Ljubljano in Vrhniko. Gre za naselje postavljeno v tri nize po devet hiš, kjer vsaka zaobjema bivalno površino ca. 150 m2. Ponuja se enkratna priložnost za ogled opremljene vzorčne hiše, ki nudi vpogled v izbor vrstnih hiš, ki so že dokončane na ključ.


DRENovo postaja ena najatraktivnejših lokacij in najbolj zaželenih destinacij, kjer se uresničujejo sanje po navdihujočem domovanju
Ponuja se enkratna priložnost, da si v živo ogledate opremljeno vzorčno hišo, ki nudi vpogled v izbor vrstnih hiš, od katerih je prvih 27 že zgrajenih na ključ in pripravljenih za vselitev. DRENovo postaja ena najatraktivnejših lokacij in najbolj zaželenih destinacij, kjer se uresničujejo sanje po sanjskem domovanju. Glavne karakteristike s katerim se ponaša arhitekturna zasnova objektov so premišljena in izjemno funkcionalna razporeditev notranjih prostorov z maksimalnim občutkom prostornosti in intimnosti. Naravni materiali, funkcionalnost in energetska varčnost s sodobnim dizajnom in inovativnimi tehnološkimi rešitvami so nadalje tiste odlike, ki kažejo na to, da je misel na bivanjske potrebe sodobnega uporabnika, ki želi bivati v naravi in hkrati v bližini mesta, bila v arhitekturni zasnovi na prvem mestu. 

V naravi, a blizu mesta
V sklopu soseske so urejene rekreacijske površine in območja za druženje s storitvami, ki olajšajo bivanje samskim, mladim družinam in starejšim. Hitra dostopnost potrebne infrastrukture in javnih ustanov bo vsem uporabnikom vsakodnevno prihranil dragocen čas, ki ga bodo lahko namenili sebi, družini ali sprostitvi v naravi. Postavljeni so nadstreški za avtomobile, ograje, urejeno je tlakovanje in ozelenitev okolice vsake hiše. 

Svetovanje iz prve roke 
Osebna izkušnja bivalnega ugodja je v našem poslovanju na prvem mestu. Na dnevu odprtih vrat vam bodo na voljo Marlesovi strokovnjaki, ki bodo podrobneje predstavili gradnjo na ključ in trajnostne materiale, ki so uporabljeni pri gradnji skoraj nič-energijskih hiš v naselju DRENovo. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih ugodnosti 2022. Prav tako bodo Marlesovi strokovnjaki vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo, obenem pa bodo na dogodku tudi predstavniki podjetja Ceeref - investitorji gradnje, ki bodo skupaj z nepremičninsko agencijo PIKADO, d.o.o., na voljo za vsa vprašanja vezana na nakup nepremičnine.
Web (8)  MANJSA IMG 4172  manjsa IMG 4192

  
V soseski DRENovo bodo vsi stanovalci deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta. Zasnova naselja se spogleduje s hribovitimi Polhograjskimi Dolomiti, ki se raztezajo nedaleč proti severu, hkrati pa zagotavlja ugodno infrastrukturno povezavo s prestolnico do katere je le 8,5 km oziroma 20 minut do središča Ljubljane. 

Prijava na dogodek
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 17. junija do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com.

Vabljeni v našo družbo!