DAN ODPRTIH VRAT v naselju DRENovo – Najnovejše smernice bivanja


News DOV Drenovo
Vabljeni na dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 8. oktobra 2022, med 10. in 14. uro. Na Drenovem griču pri Ljubljani vam bomo predstavili naselje DRENovo, ki je umeščeno na obrobju krajinskega parka med Ljubljano in Vrhniko. Gre za naselje, kjer se predvideva gradnja 78 vrstnih hiš, od kateri so zgrajeni že trije nizi po devet hiš, kjer vsaka s pripadajočim zemljiščem zaobjema bivalno površino ca. 150 m2. 


DRENovo - prostor soustvarjanja najsodobnejšega koncepta bivanja v sožitju z naravo in individualnimi potrebami družine in posameznika 
Ponuja se enkratna priložnost za ogled opremljene vzorčne hiše, ki nudi vpogled v izbor vrstnih hiš, ki so že dokončane na ključ. Odlikujejo jih naravni materiali, moderna zasnova in visokokakovostna Marlesova tehnologija. Glavne karakteristike, s katerim se ponaša arhitekturna zasnova objektov, so premišljena in izjemno funkcionalna razporeditev notranjih prostorov z maksimalnim občutkom prostornosti in intimnosti. Naravni materiali in energetska varčnost s sodobnim dizajnom in inovativnimi tehnološkimi rešitvami so nadalje tiste odlike, ki kažejo na to, da je misel na bivanjske potrebe sodobnega uporabnika, ki želi bivati v naravi in hkrati v bližini mesta, bila v arhitekturni zasnovi na prvem mestu.

Web (8)  MANJSA IMG 4172  manjsa IMG 4192

Premišljena arhitekturna zasnova soseske vključuje tudi krajinsko ureditev skupnih površin namenjenih prijetnemu druženju in preživljanju prostega časa ter varni igri otrok. Urejene bodo rekreacijske površine in območja za druženje s storitvami, ki olajšajo bivanje samskim, mladim družinam in starejšim. Hitra dostopnost potrebne infrastrukture in javnih ustanov bo vsem uporabnikom vsakodnevno prihranila dragocen čas, ki ga bodo lahko namenili sebi, družini ali sprostitvi v naravi.  Postavljeni so nadstreški za avtomobile, ograje, urejeno je tlakovanje in ozelenitev okolice vsake hiše. Urejeni bodo dodatni skupni prostori za obiskovalce, drugega prometa v soseski ne bo.

Svetovanje iz prve roke 
Osebna izkušnja bivalnega ugodja je v našem poslovanju na prvem mestu. Na dnevu odprtih vrat bodo med drugim na voljo predstavniki investitorja in tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo na voljo za podrobnejšo predstavitev gradnje na ključ skoraj nič-energijskih hiš. Prav tako bodo predstavili trajnostne materiale, ki so uporabljeni pri gradnji hiš v naselju DRENovo. Vsem obiskovalcem bodo na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo, obenem pa bodo na dogodku tudi predstavniki podjetja Ceeref - investitorji gradnje, ki bodo skupaj z nepremičninsko agencijo PIKADO, d.o.o., na voljo za vsa vprašanja vezana na nakup nepremičnine.
Soseska DRENovo je zasnovana kot zaključeno in funkcionalno naselje enodružinskih hiš, kjer bodo vsi stanovalci deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta. Umestitev naselja se spogleduje s hribovitimi Polhograjskimi Dolomiti, ki se raztezajo nedaleč proti severu, hkrati pa zagotavlja ugodno infrastrukturno povezavo s prestolnico do katere je le 8,5 km oziroma 20 minut do središča Ljubljane.

Objekti postavljeni z vizijo najvišje kakovosti trajnostne gradnje
»Kot največji in najstarejši slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov danes vso svojo pozornost usmerjamo v funkcionalne arhitekturne rešitve in implementacijo najvišjih standardov gradnje neto nič-energijskih objektov. Vodilni položaj našega podjetja smo nadgradili s ponudbo že zgrajenih objektov za končnega kupca. Zato nas izjemno veseli, da vas lahko povabimo v naselje DRENovo, ki na obrobju ravninskega krajinskega parka nedaleč od hribovitih Polhograjskih Dolomitov ponuja vrhunsko lokacijo, ki je od ljubljanske obvoznice oddaljena le dobrih osem kilometrov. Gre za izjemno ponudbo objektov grajenih po konceptu Marles Zero Energy Home – postavljenih z vizijo najvišje kakovosti trajnostne gradnje na slovenskem trgu,« je pripravo na jesenski dan odprtih vrat pospremil Matej Vukmanič, direktor podjetja Marles. 

Prijava na dogodek
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 7. oktobra, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com
Informacije o natančni lokaciji so na voljo na: www.drenovo.si

Vabljeni v našo družbo!