DOBRODOŠLI V MARLES 360° VIRTUAL TOUR


News banner
Odslej omogočamo spremljanje bodočega doma v navidezni resničnosti. VR (Virtual Reality – navidezna resničnost) omogoča pristno doživetje izbranega doma še preden je objekt dejansko zgrajen. V Marlesu se držimo načela, da človek hišo gradi le enkrat, v njej pa živi svoje celo življenje. Vas zanima, kako bo izgledala vaša Marles hiša, vendar si ne znate tega povsem predstavljati? Dobrodošli v Marles 360° virtual tour! 


Marles z novim načinom predstavitve objektov – virtualno resničnostjo - omogoča pristno doživetje izbranega doma še preden je objekt dejansko zgrajen. Po hiši se boste lahko sprehodili in raziskali notranje prostore ter si ogledali njegovo zunanjost, kar vam bo omogočilo pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom in na ta način sodelovali pri konceptu vašega novega doma. Vse to vam bo zagotovilo, da bo vaša hiša zasnovana popolnoma po vaši želji in v skladu z najsodobnejšimi bivanjskimi smernicami.

Marles ima več desetletne izkušnje s projektiranjem in snovanjem objektov, zgradili smo že več kot 27 tisoč objektov. Takšno število objektov pomeni, da imamo v podjetju ogromno znanja in izkušenj, s katerimi sedaj kupcem pomagamo snovati funkcionalno idejno zasnovo, prilagojeno njihovim željam in potrebam. Vse to pa sedaj lahko tudi predstavimo z virtualnim sprehodom še preden se objekt zgradi. 

virtual heaad text

V Marlesu smo zadnja leta ogromno vlagali v razvoj energetsko učinkovitih objektov. Že pred leti smo poseben poudarek namenili konceptu Zero Energy Home (skoraj nič energijska hiša), s katerim smo se odzvali na trende, ki gredo v smeri popolne energetske samozadostnosti večine objektov. Kot eden prvih proizvajalcev lesenih montažnih hiš smo zadostili zahtevam nove evropske direktive o skoraj ničenergijski gradnji. Zato bo naš koncept MARLES ZERO ENERGY HOME tudi v prihodnje usmerjen v izvedbo najsodobnejših bivanjskih rešitev. Tako smo že v letu 2017 v standardno ponudbo vključili izvedbo sončne elektrarne s katero hiša postane popolnoma samozadostna. Sedaj že tretje leto zapored vsem Marlesovim kupcem pri vsakem objektu standardno v ponudbo vključimo predpripravo za sončno elektrarno, polnilno enoto ter predpripravo sistema za uporabo deževnice ter tehnološko rešitev za vstop v pametno omrežje. Z vključitvijo teh segmentov postane vsaka Marlesova hiša skoraj nič-energijska hiša.
 
Sedaj smo izjemno energetsko učinkovito gradnjo nadgradili z novim konceptom, v središču katerega sta zdravo bivanje in visoko ugodje. To lahko našim kupcem zagotovimo z uvedbo vedno bolj priljubljene tehnologije navidezne resničnosti. Z njeno pomočjo vam bomo omogočili, da se boste po novi hiši sprehodili še preden bo zgrajena. S programsko opremo lahko namreč posnamemo okolje novo zasnovanega doma in simuliramo fizično prisotnost v objektu. S tem dosežemo in zagotovimo, da bo vsaka hiša zasnovana po vaši želji in bo popolnoma prilagojena vašim potrebam in predstavi o novem domu.

Nova tehnologija omogoča tudi simulacijo dnevnega gibanja sonca, kar je tako vam kot arhitektu v veliko pomoč pri umeščanju objekta v okolje in pridobivanju čim boljših energijskih pribitkov, ki jih ustvarjajo sončni žarki. Tako lahko vam nudimo popolno storitev z izvedbo pasivnega objekta oziroma izgradnje skoraj nič energijskega doma, kjer bo razporeditev prostorov, osvetlitev ter razporeditev izvedena natančno tako, kot ste si predstavljali.


certifikati all pasica maj 2019