Gradnja objekta LaGare v Švici v znamenju mestne elegance


La Gare 1
V Marlesu te dni zaključujemo z gradnjo individualnega objekta, ki stoji v strogem centru Ženeve. Z naprednimi arhitekturnimi rešitvami, ki presegajo običajne dimenzije bivanja, potrjujemo predanost visokim standardom tehnične, energetske, okoljevarstvene in poslovne odličnosti.
Individualno zasnovan objekt je zgrajen v treh etažah in je tesno umeščen med dva sosednja objekta, kar predstavlja logistično izjemno zahtevno izvedbo, saj je montaža potekala z dostopom iz sosednjih stavb. Bivalni prostor je oblikovan predvsem odprto, saj se preko panoramskih vrat odpira nemoten pogled na teraso in okolico. Zaradi investitorjeve želje po združevanju premišljene arhitekture in visoke energetske učinkovitosti so vsa okna lesena, stropna konstrukcija pa je izvedena iz križno lepljenih plošč iz lesa.

Sodoben pristop in vrhunski dizajn so vsekakor naša prednost. V Marlesu imamo med slovenskimi ponudniki montažnih hiš največji projektivni biro, zato lahko kupcem tako doma kot v tujini izdelamo projekt na najvišji zahtevnostni ravni. Svoje poslanstvo – predanost načelom trajnostnega razvoja in integracije zelene miselnosti v svoje poslovanje, izpolnjujemo z nenehnim prizadevanjem za inovativne dosežke v gradnji lesenih montažnih objektov.

Tehnični podatki:

Velikost objekta: 180 m2
Sistem gradnje: sistem Mega N14 (U=0.12 W/m2)
Stavbno pohištvo: leseno
Stropna konstrukcija: križno lepljene plošče
Vrednost celotne investicije: 500.000 eur
      
La Gare 4