IRELAND - Here We Are, IRSKA - Tukaj smo


Vila Donnegan Irska
Marles zaključuje poslovno leto 2012 z novim uspehom na tujem trgu. Uspelo jim je prodreti na oddaljen trg Irske, kjer so postavili dve prestižni vili, v kateri so se pred kratkim vselili zadovoljni investitorji.


Marles je bil iz strani investitorja izbran na podlagi odličnih referenc, ki jih dosega v zadnjih letih na trgih Italije, Švice, Francije, Luksemburga, Anglije, Nemčije in Avstrije, po zaslugi najsodobnejše gradnje po najvišjih merilih montažne gradnje. Izpostaviti je potrebno, da po enakih merilih Marles svojo gradnjo izvaja tudi v Sloveniji, kar ga postavlja v sam vrh vodilnega proizvajalca na domačem trgu.
Prestižna vila v velikosti več kot 200 kvadratnih metrov je edinstvena zaradi kombinacije lesene macesnove in klasične fasade in je grajena v visoko učinkovitem nizko energijskem sistemu Marles Mega plus N10.
Poudariti velja, da so v podjetju Marles dokazali, da je gradnja možna tudi na težje dostopnih mestih, kjer dovoz z velikimi kamioni ni mogoč. Objekt so postavljali s pomočjo posebnega avtodvigala, hišo pa prelagali na manjše kamione, ki so prepeljali elemente hiše do samega mesta postavitve.
Kot zanimivost velja poudariti, da je objekt postavljen na dvorišču lokalnega dvorca v mestecu Killebrew. Želja in hkrati pogoj investitorja je bil, da ob pogledu na hišo obiskovalec dobi občutek vrnitve v srednjeveški čas vitezov in gradov. Marlesu je to vsekakor uspelo.