Marles hiše na sejmu BAU 2017 v Münchnu


BOLZANO 3 napis na fotografiji OKOK05b
Te dni se uspešno predstavljamo na največjem evropskem gradbenem sejmu BAU 2017, vodilnem sejmu za arhitekturo, materiale in gradbene sisteme.


Bienalni sejem, ki ga že tradicionalno pripravljajo v Münchnu v Nemčiji, letos poteka od 16. do 21. januarja. Kot največji gradbeni sejem v Evropi in svetu, na katerem se predstavlja več kot 2000 razstavljavcev iz več kot 40 držav, je specializiran za prikaz tehničnega napredka in razvoja inovacij v gradbeništvu. Sejem BAU je namenjen predvsem strokovni in poslovni javnosti ter se s forumi, kot so Dialog med arhitektom in industrijo, Prihodnost gradnje, Pametni gradbeni materiali in Stanovanjska gradnja, postavlja na vodilno mesto v svetovnih razmerah..

Na letošnjem sejmu je podan velik poudarek pametnim stavbam in gradnji ter bivanju leta 2020. V sklopu teh segmentov se predstavljamo z našimi naprednimi rešitvami na področju sodobne energetsko varčne montažne lesene gradnje. Trajnostna in tehnična dovršenost proizvodnje je pri Marlesu že vrsto let standard, ki ga narekuje zahtevni zahodni trg. Z udeležbo na sejmu skupaj z visoko logistično podporo širimo podporno mrežo prodajnih poti v evropskem prostoru, kar poleg krepitve blagovne znamke predstavlja bistveni element Marlesove tržne strategije v prihodnosti. S predstavitvijo na najpomembnejšem sejmu v gradbeni stroki in arhitekturi se uspešno vključujemo  v trende svetovne urbanizacije, ki z inovativno in tehnično dovršeno gradnjo snujejo mesta prihodnosti ter iščejo verodostojne odgovore, kako zagotoviti trajnostno bivalno okolje in kako pri tem gospodariti z naravnimi viri.

Bau München
  V podjetju Marles letos obeležujejo 75-letnico svoje proizvodnje, zato je udeležba na sejmu BAU 2017 ena izmed reprezentativnih potrditev predanosti načelom trajnostnega razvoja in integracije zelene miselnosti v svoje poslovanje.
   

Najdete nas v dvorani B5. Podrobnejši razpored sejma najdete na tej povezavi BAU 2017.

Vaš Marles!

Hiša R    MG 5858

 MG 5699   aa DSC8897 v01

Hiša M  Naj stanovanjski objkekt v letu 2016   DSCF9395