Obiščite nas na sejmu Dom 2019


marles 252x168 news
Obiščite nas na sejmu DOM 2019 od 5. do 10. marca, kjer se bo na Marlesovem razstavnem prostoru v dvorani KUPOLA A/1 odvijalo stičišče najsodobnejših tehnologij v konceptu trajnostnega bivanja. Kot največji in najstarejši slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov vso svojo pozornost namreč usmerjamo v funkcionalne arhitekturne rešitve in implementacijo najvišjih standardov gradnje skoraj nič-energijskih objektov.


Vodilni položaj našega podjetja, katerega razvoj temelji na večdesetletni visoki tehnološki usmerjenosti in gradnji energetsko učinkovitih objektov, je zagotovilo, da bo pred leti začeti koncept MARLES ZERO ENERGY HOME tudi v prihodnje usmerjen v izvedbo najsodobnejših bivanjskih rešitev. Naklonjeni smo energetsko učinkovitim in okolju prijaznim tehnologijam, pri čemer je skrb za okolje in kakovost na najvišjem mestu prioritet.

Z izkušnjo virtualne resničnosti do sanjskega doma!
V letu 2019 smo si v Marlesu zadali zadovoljiti visoka individualna pričakovanja naših kupcev in povpraševanjem po rešitvah, ki presegajo sodobne trende: Svojim kupcem odslej omogočamo spremljanje bodočega doma v navidezni resničnosti. 
VR (Virtual Reality – navidezna resničnost) omogoča pristno doživetje izbranega doma še preden je objekt dejansko zgrajen. Po hiši se boste lahko sprehodili in raziskali notranje prostore ter si ogledali njegovo zunanjost, kar vam bo omogočilo pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom. Tehnologija VR omogoča, da se boste lahko sprehodili po hodnikih in sobah, raziskovali prostorska razmerja in odnose med elementi v prostoru ter opazovali vpliv svetlobe v različnih delih leta ali dneva. Medtem, ko boste obkroženi z virtualno resničnostjo, boste na najintimnejši način sodelovali pri konceptu vašega novega doma, kar vam bo zagotovilo, da bo vaša hiša zasnovana popolnoma po vaši želji in v skladu z najsodobnejšimi bivanjskimi smernicami.

MARLESOVE POMLADNE UGODNOSTI 2019
Tudi letošnjo pomlad smo za vse kupce Marles hiš pripravili izjemne ugodnosti, ki smo jih združili v tri pakete: Intelligence, Future in Design, pri čemer smo že v osnovno ponudbo vključili tudi paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij.

paket Future – tehnologija prihodnjih generacij
Paket Future, za katerega vam v času pomladnih ugodnosti ne bo treba doplačati, vključuje predpripravi za sončno elektrarno in za polnilno postajo za električne avtomobile. V okviru paketa je vključena tudi tehnologija Smart Grid Ready, ki je del sistema toplotne črpalke. Gre za tehnološko rešitev, ki omogoča povezavo s pametnim omrežjem, namenjena pa je za daljinsko upravljanje in koriščenje električnih presežkov.

paket Intelligence – nova perspektiva doživetja doma
S paketom Intelligence bo vaša nova hiša postala pameten dom. Vključuje oddaljeno inteligentno upravljanje senčil, razsvetljave, toplotne črpalke in prisilnega prezračevanja v vašem domu. Sistem omogoča, da svoje bivalno okolje upravljate prek uporabniških scen in uporabniških urnikov, zelo koristna pa je tudi možnost simulacije prisotnosti, ki pride še posebej prav ob daljši odsotnosti z doma. Senzorji izlitja tekočine in gibanja pa vas bodo prek pametnega telefona opozorili na morebitno poplavo ali vlomilca v hiši ter vam s tem omogočili hitrejše ukrepanje.

paket Design – estetsko izdelani detajli
Paket Design je namenjen tistim, ki prisegajo na arhitekturne presežke. Vključuje obloge na lesenih oknih s površinsko izravnanimi elementi, površinsko izravnano vgradnjo strešnih oken VELUX s troslojno zasteklitvijo, ki v celoti izniči toplotne mostove, nadalje tlorisno razporeditev dnevnega in ostalih prostorov brez vidnih stebrov ter bogat izbor aluminijastih vhodnih vrat. 

Izvedba doma po najsodobnejših merilih varčnosti in trajnostne naravnanosti je naše osnovno poslanstvo
Z vgradnjo sistema prezračevanja z rekuperacijo skoraj vsako hišo lahko zgradimo v pasivni izvedbi oziroma kot skoraj nič-energijski objekt. To vam omogoča, da pridobite najvišjo možno nepovratno finančno subvencijo Eko sklada. V tistih redkih primerih, ko objekta zaradi arhitekturnih posebnosti ali njegove usmerjenosti ni možno zgraditi v pasivnem standardu, pa lahko še vedno pridobite subvencijo za toplotno črpalko in prisilno prezračevanje.

NLB KREDIT
Kupcem Marlesovih hiš so posebno ponudbo individualnih kreditov pripravili tudi v NLB. Le-te bodo prilagojene vsakemu kupcu posebej, mobilni bančni svetovalec pa jim bo na voljo skozi celoten postopek do nakupa hiše.

Podrobnejše informacije vam bodo na Marlesovem razstavnem prostoru na voljo vsak dan med 10. in 19. uro ter v nedeljo, zadnji dan sejma, do 18. ure.

Vljudno vabljeni! 

Vaš Marles.