Marles na 50. Mednarodnem obrtnem sejmu 2017 v Celju


Banner
V Marlesu se letos predstavljamo na največjem poslovno-sejemskem dogodku MOS, ki bo potekal od 12. do 17. septembra 2017 v Celju. 


Najdete nas v atriju sejmišča, kjer bomo v osrednjem segmentu Bivalnega okolja tretjega tisočletja predstavili Marlesov leseni mobilni dom prihodnosti, ki predstavlja tehnološko in energetsko inovacijo, ki ima trajnostno obravnavo gradbenih in energetskih virov zapisano že v zasnovi. Poleg energijske varčnosti, ki je pri lesenem mobilnem domu ena izmed osnovnih zahtev sodobnega uporabnika, sta pomembni tudi trajnostna naravnanost in dizajn. Na sejmu tako predstavljamo tehnološke in energetske inovacije, ki jih uspešno implementiramov vse Marlesove visokoučinkovite nizkoenergijske in pasivne objekte, zasnovane v skladu z načeli trajnostne gradnje.

20170913 068 Marles Modul 0002     20170913 068 Marles Modul 0029


Strokovnjaki bodo svetovali vsak dan
Sicer pa bodo na razstavnem prostoru Marlesovi strokovnjaki vsak dan svetovali o gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Predstavljali bodo različne inteligentne sisteme, ki lahko zagotavljajo velike prihranke energije, priznani arhitekti pa bodo svetovali o izbiri arhitekture montažnih hiš, ki najbolj ustreza izbranim lokacijam. Na voljo vam bomo vsak dan med 9.00 in 19.00 uro ter v nedeljo do 18.00 ure.


Jesenske ugodnosti
Obiskovalci sejma se boste lahko na našem razstavnem prostoru seznanili tudi s jesenskimi ugodnostmi, s katerimi bo nakup hiše lažji, enostavnejši in dostopnejši. Predstavili bomo tudi celovito ponudbo hiš nas ključ, pri katerih smo dali velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov. 

Marles ALL INCLUSIVE
V Marlesu pa je poleg ideje o nujnosti zlitja sodobnih arhitekturnih oblik z gradnjo iz lesa dozorela tudi ideja, da je potrebno našim kupcem v sodobnem svetu ponuditi popolno storitev, ki omogoča kar najenostavnejšo pot do doma ter širok spekter storitev in ugodnosti, ki sodobnemu kupcu omogočajo, da do svojega doma pride karseda ugodno in brez pretiranega lastnega angažmaja, saj je čas v današnjem svetu bistvena kvaliteta bivanja vsakega posameznika. 

Iz tega razloga smo v Marlesu pripravili ponudbo Marles All Inclusive, s katero želimo našim kupcem ponuditi najširšo paleto storitev in produktov, ki so potrebni za udobno in ugodno gradnjo svojega doma ter tudi karseda brezskrbno uživanje v njem. 


Nepovratna finančna sredstva
Predstavili bomo tudi možnost pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada, saj je po podatkih Javnega sklada, Marles do danes omogočil pridobitev nepovratnih finančnih sredstev naj večjemu številu kupcev ter najvišje subvencije Eko sklada.

Vljudno vabljeni! Veselimo se vašega obiska na sejmu MOS 2017!

Vaš Marles team


005 Termoz 02 0002 copy    003 Fugmann 03 0000 copy   


002 Kukla 03 0002 copy    004 Terrassenhaus 04 0000 copy


006 Weber 01 0000 copy    001 Bruno 04 0001 copy