Marles, najbolj zaupanja vredna blagovna znamka


trustedbrand
Marles, vodilni, najstarejši in največji graditelj lesenih montažnih hiš v Sloveniji je prejel naziv TRUSTED BRAND oziroma najbolj zaupanja vredna blagovna znamka 2018.


Cilj neodvisne raziskave Trusted Brand, ki poteka že dvanajsto leto in v kateri sodeluje 5000 naključnih anketirancev, je ugotoviti katerim blagovnim znamkam Slovenci najbolj zaupamo z vpogledom v zaznavo uporabnikov izdelkov in storitev izključno na podlagi mnenja in izkušenj uporabnikov. V potrošniški raziskavi Trusted Brand, ki jo je izvedla agencija Valicon, so sodelujoči navedli najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno dvaintridesetih kategorijah. 


V kategoriji montažne hiše je Marles med najbolj zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami v Sloveniji z več kot 5 x več prejetimi glasovi kot drugouvrščeno podjetje prepričljivo zasedel prvo mesto.  Tako je tudi po izbiri prebivalcev Slovenije družba Marles znova potrdila vodilni položaj v segmentu lesene montažne gradnje. 


   TBlogo2018eko    Slika


Glede na to, da je v Marlesu že vrsto let podan največji poudarek naprednim rešitvam na področju sodobne energetsko varčne montažne lesene gradnje, je prejeta nagrada verodostojen odgovor na uspešno vključevanje Marlesa v trende trajnostne gradnje, predanosti tehnično dovršeni inovativnosti, vlaganju v razvoj in integraciji zelene miselnosti v svoje poslovanje.