Marles s prestižno gradnjo osvojil Italijane


Swiss   Marles 1
Marlesu je uspel nov izjemen poslovni podvig. S svojo kvaliteto, izkušnjami, dobrimi referencami in zmeraj večjo prepoznavnostjo v Švici je uspelo prepričati direktorja druge največje kantonalne banke v kantonu Solothurn, da izmed kopice ponudnikov montažnih objektov za izgradnje svoje luksuzne vile izbere prav Marles.


Kar se mnogim slovenskim, pa tudi tujim proizvajalcem montažnih objektov zdi težko dosegljivo, je uspelo podjetju Marles hiše Maribor d.o.o.

Marlesu je namreč uspel nov izjemen poslovni podvig. S svojo kvaliteto, izkušnjami, dobrimi referencami in zmeraj večjo prepoznavnostjo v Švici je uspelo prepričati direktorja druge največje kantonalne banke v kantonu Solothurn, da izmed kopice ponudnikov montažnih objektov za izgradnje svoje luksuzne vile izbere prav to slovensko podjetje.

Vila v velikosti okoli 300 m2 se je pričela postavljati v aprilu 2012 in se v teh dnevih zaključuje.

Zadovoljen direktor je svojo pozitivno izkušnjo z Marlesom delil s svojimi direktorskimi kolegi drugih bank v Švici in tako je bil Marles povabljen na pogajanja za izvedbo luksuzne vile v kraju Saint Cergue pri Ženevi, ki jih je tudi uspešno zaključil in podpisal novo pogodbo. Tako se pravkar gradi luksuzna vila velikosti 500 m2, in sicer za direktorja regijske banke v Ženevi. Posebnost vile je, da je izvedena v pasivnem sistemu in jo krasijo 3 etaže ter zunanja lesena vertikalna fasada iz sibirskega macesna. V izvedbo projekta je bilo vključeno tudi slovensko podjetje Jezeršek, ki bo v vili montiralo svoje leseno stopnišče.

Oba projekta dokazujeta, da se je Marles v Švici uspel skozi pretekla leta identificirati kot lider montažne gradnje, za katerega se odločajo ljudje, ki v Marlesu prepoznavajo kakovost, zanesljivost in večletne izkušnje kot tudi tradicijo.

To je še en dokaz več, da premoremo v Sloveniji dovolj znanja in da imamo dovolj izkušenj, da se kosamo z najboljšimi evropskimi proizvajalci montažnih gradenj.

schweiz karte e8af9371