Marlesovi dnevi odprtih vrat ponovno v živo – najsodobnejše bivanjske rešitve


News DOV junij (1)
Po uspešno izpeljanih virtualnih dnevih odprtih vrat, kjer ste se obiskovalci lahko iz udobja svojega doma sprehajali po Marles hišah, vas naslednjo soboto, 6. junija 2020, vabimo, da se nam pridružite v pasivni hiši Veritas v Ljubljani. Med 10. in 15. uro bo potekal prvi predpoletni dan odprtih vrat v živo. Linija hiš Veritas je bila v arhitekturnem studiu Marlesa razvita kot odgovor na izjemno veliko povpraševanje po sodobno zasnovanih hišah čistih linij s kompaktnim dizajnom ter veliko prostora za individualnost. 


Tradicionalna, a tehnološko moderna hiša
Hišo Veritas z dvokapno streho odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen, a hkrati prostoren tloris ter visoka energetska učinkovitost. Hiša je grajena v standardu pasivne hiše, z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo zdravo ter ugodno bivalno klimo. Odlika arhitekturne zasnove in tehnologije je individualna prilagoditev urbanističnim zahtevam, ki so botrovali prilagoditvi naklona strehe iz ravne strehe v dvokapnico. Želja po preprosti tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do prostorne mansardne hiše za sodobno družino, zgrajene na ključ. S predstavitvijo dvokapne pasivne hiše Veritas v Ljubljani  bodočim uporabnikom ponujamo priložnost, da si pridobite odgovore na vsa vprašanja v zvezi z gradnjo, o konstrukcijskih sistemih, novostih in inovacijah na področju tehnologije ter o ogrevanju in prezračevanju pasivnih in visokoučinkovitih hiš. 

Image 31 05 2020 at 19 41

Predstavili bomo ponudbo Marles Zero Energy Home
Na dnevu odprtih vrat bomo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bomo svetovali vsem, ki nameravate graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih ugodnostih 2020 in bo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bomo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratna sredstva Eko sklada, obenem pa vam Marles nudi pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo. 

Image 31 05 2020 at 19 50

Predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt
Marles že 78 let narekuje razvojne smernice, in sicer tako na področju materialov, ekologije in energijske varčnosti, kot na področju arhitekture in oblikovanja. Prepoznan kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih objektov, se ponaša z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati in preverjeno kakovostjo. Po lanskoletnem tretjem zaporednem prejemu certifikata bonitetne odličnosti AAA, so v podjetju Marles hiše Maribor, d.o.o., letos s prejemom ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI AAA, potrdili tudi uvrstitev med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.

Bodite pripravljeni na prihodnost ter delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijava na dogodek:
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 5. junija, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com

Vabljeni v našo družbo!