Obiščite nas na sejmu Ambient in Sejem Dom plus v Ljubljani


marles 252x168
Tudi letos bo sejem Ambient  in Sejem Dom plus v Ljubljani prava borza idej, odsev časa in pogleda v sodobno bivanjsko kulturo. Na sejmu, ki poteka od 09. do 13. novembra 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, smo prisotni tudi mi s predstavitvijo najnovejše Marlesove tehnologije gradnje sodobnih montažnih hiš. 


Obiščite nas v Marmorni dvorani B2, kjer se boste lahko pobližje seznanili s programom Marlesovih nizkoenergijskih, pasivnih in visoko učinkovitih montažnih hiš.

Prisluhnili bomo vašim željam in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za dom vaših sanj.

Na sejmu boste deležni:

– predstavitve največjega izbora hiš na ključ v Sloveniji – Hiše na ključ "NAJBOLJŠA CENA";
– posebnega jesenskega popusta  – 5 %;
– izjemnih Marlesovih jesenskih ugodnosti 2016;
– predstavitve bonitet Marles All Inclusive;
– seznanitve z možnostmi pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada;
– predstavitve posebnih pogojev financiranja za nakup Marles hiše;
– brezplačnega individualnega svetovanja v Marles Arhitekturnem studiu, kjer lahko izmenjate ideje o zasnovi vašega doma.

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskih, visoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja.

MarlesOptimumJesen banner960x600px vhodni v1

Da bi Vam čim bolj olajšali gradnjo in opremljanje hiše, smo pripravili izjemne Marlesove jesenske ugodnosti in dopolnili ponudbo Marles All Inclusive - ugodnosti pri skrbno izbranih Marlesovih partnerjih, ki vam jih bodo na sejmu predstavili Marlesovi svetovalci.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo prav tako predstavili in pomagali pri pridobitvi nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. V Marlesu se lahko pohvalimo z visokim številom kupcev, ki letno kandidirajo za nepovratna finančna sredstva Eko Sklada, predvsem iz naslova gradnje in nakupa pasivne stanovanjske hiše ter toplotnih črpalk.

MARLES HIŠE NA KLJUČ – Na sejmu vas bomo podrobneje seznanili tudi z največjim izborom hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavljajo dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš. S hišami na ključ, ki so v okviru jesenskih ugodnosti še dostopnejše, vam ponujamo izjemen izbor arhitekturnih zasnov, vrhunskih materialov in tehnologijo prihodnosti.  

Še nikoli ni bilo tako preprosto in ugodno priti do svojega sanjskega doma. Pričakujemo vas z izjemnim izborom arhitekturnih zasnov, vrhunskih materialov in tehnologijo prihodnosti. Odprite vrata generaciji sodobnih trajnostno grajenih montažnih hiš – Marles hiše vas vabijo v svojo družbo!

Vabljeni na naš razstavni prostor, veseli bomo vašega obiska!

Več o naši ponudbi si lahko ogledate na spletni strani ali nas obiščete v naših vzorčnih hišah v Limbušu pri Mariboru in v Salonu Marles v Ljubljani. Za še več informacij pa se nam lahko pridružite na našem Facebook profilu FB Marles SI.

Sejem je svoja vrata odprl v torek, 09. 11. 2016, in jih bo zaprl v nedeljo, 13. 11. 2016.
Najdete nas v preddverju Marmorne dvorane B2.

Vljudno vabljeni v našo družbo!


Arhitektura d o o    Ravnika Potokar 


Sadar+Vuga   Studio Kalamar