Obiščite nas na Sejmu Dom 2017


web banner marles 252x168 sejemdom2017
Obiščite nas na Sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in se prepričajte v vrhunskost Marlesovih sodobnih energetsko varčnih, varnih ter do okolja prijaznih lesenih objektov.


Sodoben pristop in vrhunski dizajn sta naši prednosti. Celoten razvoj naših hiš je usmerjen v energijsko varčno gradnjo iz obnovljivih materialov, ki poleg ekološke usmerjenosti prinaša minimalne stroške vzdrževanja v celotni življenjski dobi. 

Med številnimi novostmi in sejemskimi ugodnostmi vam bomo premierno predstavili »MOBILNI LESENI DOM« - novost v naši ponudbi, ki je polnokrvni odgovor na bivanjske izzive sedanjosti. Z njim sledimo sproščenim vzorcem bivanja za sodobnega uporabnika, ki mu je zelena miselnost bivanja in delovanja blizu.
 
Letos praznujemo 75-letnico proizvodnje 
V Marlesovi proizvodnji že več kot sedem desetletij dvigujemo bivanjske standarde ter spodbujamo do okolja od¬govorno gradnjo, zato vas kot najstarejši in največji slovenski proizvajalec lesenih montažnih hiš v Sloveniji z velikim veseljem vabimo na naš JUBILEJNI RAZSTAVNI SEJEMSKI PROSTOR – V DVORANI A – KUPOLA, razstavni prostor 1.  

Pomladne sejemske ugodnosti
Obiskovalci sejma Dom se boste lahko na našem razstavnem prostoru seznanili tudi s pomladnimi sejemskimi ugodnostmi, s katerimi bo nakup hiše lažji, enostavnejši in dostopnejši. Predstavili bomo tudi celovito ponudbo hiš nas ključ, pri katerih smo dali velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov. 

Marles ALL INCLUSIVE
V Marlesu pa je poleg ideje o nujnosti zlitja sodobnih arhitekturnih oblik z gradnjo iz lesa dozorela tudi ideja, da je potrebno našim kupcem v sodobnem svetu ponuditi popolno storitev, ki omogoča kar najenostavnejšo pot do doma ter širok spekter storitev in ugodnosti, ki sodobnemu kupcu omogočajo, da do svojega doma pride karseda ugodno in brez pretiranega lastnega angažmaja, saj je čas v današnjem svetu bistvena kvaliteta bivanja vsakega posameznika. 

Iz tega razloga smo v Marlesu pripravili ponudbo Marles All Inclusive, s katero želimo našim kupcem ponuditi najširšo paleto storitev in produktov, ki so potrebni za udobno in ugodno gradnjo svojega doma ter tudi karseda brezskrbno uživanje v njem. 

Strokovnjaki bodo svetovali vsak dan
Sicer pa bodo na razstavnem prostoru Marlesovi strokovnjaki vsak dan svetovali o gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Predstavljali bodo različne inteligentne sisteme, ki lahko zagotavljajo velike prihranke energije, priznani arhitekti pa bodo svetovali o izbiri arhitekture montažnih hiš, ki najbolj ustreza izbranim lokacijam.


Nepovratna finančna sredstva
Predstavili bomo tudi možnost pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada, saj je po podatkih Javnega sklada, Marles do danes omogočil pridobitev nepovratnih finančnih sredstev naj večjemu številu kupcev ter najvišje subvencije Eko sklada.

Vljudno vabljeni! Veselimo se vašega obiska na sejmu Dom 2017!

Vaš Marles team


005 Termoz 02 0002 copy    003 Fugmann 03 0000 copy   


002 Kukla 03 0002 copy    004 Terrassenhaus 04 0000 copy


006 Weber 01 0000 copy    001 Bruno 04 0001 copy