Obiščite nas na sejmu DOM Plus


News AMBIENT
Od 6. do 10. novembra 2019 vas vabimo na Gospodarsko razstavišče v MARMORNO DVORANO, kjer vam bomo v okviru predstavitve najnovejših sistemov varčne gradnje pomagali do uresničitve vizije vašega doma. Marlesov sejemski prostor bo letos zasnovan kot stičišče informacij in novosti na področju montažne visoko učinkovite nizkoenergijske in pasivne gradnje ter skoraj Nič energijskih hiš.


Kot največji in najstarejši slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov vso svojo pozornost usmerjamo v funkcionalne arhitekturne rešitve in implementacijo najvišjih standardov gradnje skoraj ničenergijskih objektov. Na razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B vas pričakuje izkušena ekipa Marlesovih svetovalcev, ki bo skupaj z vami snovala kreativno arhitekturo, ki bo izpolnila vse vaše individualne želje in zahteve. Na sejmu bomo vsak dan od 10. do 19. ure, v nedeljo pa do 18. ure.

Do novega doma z virtualno resničnostjo!
Obenem vas vabimo, da doživite VR – virtual reality izkušnjo, s katero se boste lahko sprehodili po svojem domu, še preden je ta zgrajen. Medtem ko boste obkroženi z virtualno resničnostjo, boste najbolj doživeto sodelovali pri konceptu svojega novega doma, kar vam bo zagotovilo, da bo vaša hiša zasnovana popolnoma po vaši želji in v skladu z najsodobnejšimi bivanjskimi smernicami. Zaupajte nam svojo vizijo bivanja. Dovolite si edinstvenost in izrazite svoj življenjski slog. Prepustite se najnovejšemu konceptu Marles hiše, ki je prilagojena samo vam.

Image 31 08 2019 at 17 30

Najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika
Hiter tehnološki razvoj v zadnjih letih, ki se kaže v najsodobnejših sistemih skoraj ničenergijske gradnje, je zaznamoval tehnološke in energetske inovacije, ki jih v Marlesu uspešno implementiramo v vse visokoučinkovite nizkoenergijske in pasivne objekte, zasnovane v skladu z načeli trajnostne gradnje. Želimo vas seznaniti s konceptom MARLES ZERO ENERGY HOME, ki prinaša tehnologijo prihodnjih generacij hiš. Predstavili vam bomo pot do energetske samooskrbe s sončno energijo in vam s tem omogočili energetsko neodvisnost. Hkrati vam bomo predstavili različne inteligentne sisteme, ki lahko zagotavljajo velike prihranke energije. Priznani arhitekti pa vam bodo svetovali o izbiri arhitekture montažnih hiš, ki najbolj ustrezajo izbranim lokacijam. 

Image 31 08 2019 at 17 30 (1)

Energetsko varčna gradnja in samozadostnost je vpeta v vsak segment proizvodnega procesa Marles hiš, zato vas vabimo, da nas obiščete in se seznanite z novostmi na tem področju. Na razstavnem prostoru vam bodo Marlesovi strokovnjaki vsak dan svetovali o gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Prav tako vabimo vse, ki jih zanima možnost pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada v okviru pasivne gradnje.
 

Vljudno vabljeni! 

Veselimo se vašega obiska na sejmu DOM Plus.

Vaš Marles team