PONOVNO V ŽIVO NA DNEVU ODPRTIH VRAT – Vila v Rožni dolini


News DOV junij
Osebna izkušnja bivalnega ugodja je v našem poslovanju na prvem mestu. Zato vas po uspešno izpeljanih virtualnih dnevih odprtih vrat, naslednjo soboto, 5. junija 2021, vabimo, da se nam pridružite v novozgrajeni vili v Rožni dolini v Ljubljani. Med 10. in 15. uro bo potekal prvi predpoletni dan odprtih vrat v živo. Ogledali si boste lahko arhitekturno dovršeno individualno hišo zgrajeno na ključ, ki je odličen primer visokoučinkovite nizkoenergijske gradnje.  


Nova interpretacija brezčasnosti čistih arhitekturnih linij
Zasnova hiše sloni na novi interpretaciji brezčasnosti čistih arhitekturnih linij. Pomembno vlogo igra razgibanost prostorov, ki je z individualno zasnovo popolnoma prilagojena strankinim željam po strogi meji med zaključkom delovnika in sproščenim pričetkom prostih uric. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, najdejo na 158,90 kvadratnih metrih površine popolno ravnovesje v kombinaciji funkcionalnosti, estetike in visoke kakovosti. Pod arhitekturno zasnovo hiše se je podpisal Marlesov arhitekt Miha Miholič, u. d. i. a., ki je o zasnovi hiše izpostavil: »Želja naročnice je bila, da je vila zasnovana tako, da ima dve ločeni stanovanjski enoti in pokrito parkiranje za dva avtomobila. Ker je parcela zelo majhna, se je stanovanjski del lastnice umestil v nadstropje, kjer so zelo lepi pogledi na prosto in se notranji bivalni prostori spontano zlijejo preko velike terase z zunanjim zelenjem. Tako je v pritličju nastalo manjše stanovanje, pod zgornjim volumnom hiše pa dva parkirišča za avtomobile in zunanja shramba za kolesa.«

2  1  6

Gradnja doma po najsodobnejših smernicah
V okviru dneva odprtih vrat boste deležni vodenega ogleda objekta, hkrati pa vam bomo odgovarjali na vsa vaša zastavljena vprašanja. Predstavili vam bomo tudi najsodobnejše pristope h gradnji skoraj nič-energijskih hiš s ponudbo Marles Zero Energy Home, s katero smo kot prvi na slovenskem trgu zadostili novi evropski direktivi o skoraj ničenergijski gradnji. Gre za koncept v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prav tako vam bomo predstavili najsodobnejše zasnove bivanja v smeri celovitih rešitev za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, kjer v ospredje postavljamo posameznika, energijsko učinkovitost, varčnost in odgovoren odnos do planeta.
ustvarite sept


Svetovanje za energetsko varčno bivanje
Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Obenem vam bodo predstavili izjemne Marlesove ugodnosti 2021, ki prinašajo prednosti za vse, ki želite graditi dom po najnovejših trajnostnih smernicah. Na samem dogodku bo prisoten tudi predstavnik banke, ki bo na voljo za svetovanje v zvezi z ugodnim financiranjem.

Partnerstvo za okolju prijaznejše bivanje 
Svojo zavezanost trajnostnemu razvoju dokazujemo med drugim tudi v sodelovanju s Porsche Slovenija. Tako kupcem Marlesovih družinskih hiš ni več treba skrbeti, kje bodo polnili svoj električni avtomobil. Vse potrebno lahko hitro, enostavno in na enem mestu uredite že ob nakupu hiše. Po želji se lahko odločite tudi za vgradnjo sončne elektrarne, s katero boste energijo pridobivali iz sonca in jo bodisi oddajali v odprto omrežje, bodisi hranili v domačem hranilniku oziroma električnih baterijah. Cilj tega povezovanja je, da vam omogočimo bivanjsko udobje in mobilnost na najvišji ravni in z minimalnim obremenjevanjem okolja.


Top ponudba head banner podstran zamenjava

Predanost najvišji kakovosti 
V Marlesu že skoraj osem desetletij narekujemo razvojne smernice in smo globalno priznani kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih montažnih objektov, zato smo zelo zadovoljni, da se ponašamo z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati za preverjeno kakovost. Intenzivno smo usmerjeni v uporabo najsodobnejših tehnoloških rešitev, rabo obnovljivih virov in vgradnjo materialov naravnega izvora. Naš cilj je, da omogočimo kupcem zdravo bivanje, izjemno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost stavb, hkrati pa vam in vsem poslovnim partnerjem ponuditi storitve na najvišji poslovni ravni.

Prijava na dogodek
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 4. junija, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com. .
*Dogodek bo organiziran z največjo skrbnostjo v skladu z vsemi smernicami in navodili, ki nam jih določa Nacionalni inštitut za javno zdravje z namenom preprečevanja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Vabljeni v našo družbo!