Prejeli prestižno priznanje DELOVE PODJETNIŠKE ZVEZDE 2020


 ZAA8953
V okviru projekta Delove podjetniške zvezde smo med desetimi favoriti prejeli prestižno priznanje DELOVE PODJETNIŠKE ZVEZDE 2020 po izboru bralcev. Uredništvo časopisa Delo tako nadaljuje z izborom podjetij, ki so inovativna, izvozno in razvojno naravnana, spodbujajo trajnostno usmerjene poslovne strategije ter trajnostne izdelke in storitve. 
S tem prestižnim nazivom dokazujemo, da spadamo v sam vrh podjetji, ki izkazujejo največji uspeh tako na gospodarski, kot tudi na družbeni in okoljski ravni.

Nagrada je rezultat naših prizadevanj
Gala dogodka, ki je bil 5. novembra 2020 na Brdu pri Kranju, se je udeležil tudi direktor podjetja Marles hiše Maribor, Matej Vukmanič, ki je povedal: »Kot vodilno podjetje na področju lesene montažne gradnje in kot nosilci najpomembnejših certifikatov kakovosti in odličnosti, se uvrščamo med najboljše poslovne subjekte, ki na zunanjih trgih na letni ravni ustvarimo polovico vseh prihodkov. Nagrada je izkaz uspeha oziroma rezultat prizadevanj za doseganje zastavljenega cilja. Naši cilji so že od nekdaj postavljeni visoko, saj menimo, da le najvišji normativi omogočajo dolgotrajen razvoj in obstanek na trgu. V zadnjih letih smo tako skupaj ustvarili veliko pozitivnega, kar se kaže tudi v naši konstantni pozitivni rasti in na koncu tudi s pridobljenimi nagradami kot je ta.«

Zmagovalca za leto 2020 so izbirali bralci in strokovna komisija pod vodstvom Stojana Petriča, predsednika sosveta družbe Delo in direktorja družbe FMR, v njej pa so še redni profesor na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani Dušan Mramor, državni sekretar na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Simon Zajc, predsednik uprave Generali Investments Luka Podlogar, ustanovitelj in direktor podjetja Intra lighting, ki je bil Delova podjetniška zvezda leta 2019, Marino Furlan ter predstavniki uredništva. 


FOTO: Jure Eržen/Delo in Marles