Vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT dne 16.05.2015


MARLES mailingDOV OHS banner244x182px
V soboto, 16. maja 2015, vabimo na dan odprtih vrat treh arhitekturno različno zasnovanih objektov.


V Marlesu tudi letošnjo pomlad nadaljujemo s poslanstvom vodilnega v svoji panogi in vas v soboto, 16. maja 2015, vabimo na dan odprtih vrat treh arhitekturno različno zasnovanih objektov.

Z izjemnim izborom trajnostno zasnovanih hiš, vrhunskimi materiali in tehnologijo prihodnosti se s sobotnim dnevom odprtih vrat pridružujemo največjemu festivalu kakovostnih gradenj, nepremičnin in arhitekture – Odprte hiše Slovenije (OHS). Tema letošnjega dogodka je trajnostna gradnja kot prednostna strategija za oživitev slovenskega gradbeništva. 

 

V Marlesu smo v svoji strateški usmeritvi predani napredku in inovacijam na področju ekološke ter energetsko varčne gradnje. Tako bomo v soboto, 16. maja 2015, prisotni na treh lokacijah po Sloveniji: v Radomljah, Mariboru pod Pohorjem in v Cirkulanah v Halozah. Predstavili bomo pasivno hišo Veritas (Radomlje), nizkoenergijsko visokoučinkovito individualno zasnovano hišo (Maribor) in večfunkcionalen počitniški objekt KalasContemporary (Cirkulane). Osrednji namen predstavljenih objektov je približati dobro arhitekturo, uveljavljati odličnost v arhitekturni stroki in visoke standarde v praksi.

 

Individualna okolju prijazna gradnja

 

Sodobno oblikovana hiša Veritas, grajena v pasivnem standardu na ključ, je odličen primer po meri zasnovanega, okolju prijaznega doma, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekture in tehnologije, saj je v hišo vgrajen najsodobnejši sistem inteligentnega in povezanega doma. Obiskovalci boste imeli možnost seznanitve z vizijo pametnega doma prihodnosti, s pametnimi inštalacijami in z aktivno vodeno vremensko postajo.

                      
   

 

 S povsem individualno zasnovanim objektom, ki stoji v Mariboru, pa želimo v  Marlesu približati stilsko oblikovano enodružinsko hišo, ki se ponaša s kreativno in veličastno arhitekturo. Tehnološko jo dopolnjuje uporaba najkakovostnejših naravnih materialov in gradnja v visokoučinkovitem nizkoenergijskem standardu.
   
Z uvrstitvijo objekta KalasContemporary v sobotni dan odprtih vrat se izpostavlja zgodba, ki se je tenkočutno razvila med oblikovalcem in investitorjem Aleksandrom Brezlanom, arhitektom Matevžem Grando in našim podjetjem Marles hiše. Zaupanje v leseno gradnjo in njeno trajno rabo z dotikom preteklosti je tako dobilo epilog v večfunkcionalnem počitniškem objektu, izdelanem iz ekoloških materialov, z najnovejšo Marlesovo tehnologijo in ekskluzivno oblikovanim interjerjem.                         

Z objektom KalasContemporary, v katerem stojijo muzejska zbirka starih predmetov iz kmečkega življenja, galerija sodobne umetnosti in atelje, želimo v Marlesu izpostaviti, da omejitev v montažni gradnji pravzaprav ni, in prav to je ključnega pomena za trajnostno gradnjo ter obnovo projektov, kot je ta.

 

Oglejte si tudi naše pomladne ugodnosti!

 

Na dnevu odprtih vrat, vam bomo predstavili naše letošnje Marlesove pomladne ugodnosti ter akcijio All Inclusive, s katero Marles v sodelovanju s skrbno izbranimi partnerji želi olajšati gradnjo in opremljanje hiše vsem bodočim kupcem Marlesovih hiš nove generacije.

 

Pomoč strokovnjakov pri odločitvi vašega doma!


Na dnevu odprtih vat vam bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš, o prednostih lesenih oken, vrat in še več. Ob izbiri vašega doma vam je na voljo tudi Marles Arhitekturni studio, ki vam nudi brezplačno individualno svetovanje arhitektov pri izbiri arhitekture, prilagojene vašim željam in lokaciji. Lahko pa se odločite tudi za Marles Build studio, ki vam bo svetoval vse o novostih in inovacijah na področju gradnje nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Prisotni pa bodo tudi strokovnjaki ogrevanja in prezračevanja ter predstavniki banke Sparkasse (Maribor in Radomlje), ki vam bodo pomagali sestaviti načrt financiranja gradnje hiše.

 

Ker se zavedamo, da je dandanes odločitev za nakup doma nemalokrat pogojena prav s pridobitvijo finančnih sredstev, vam kot edini v Sloveniji nudimo subvencioniranje obrestne mere pri najemu stanovanjskega kredita banke Sparkasse. Tako boste pri najemu subvencioniranega kredita v vrednosti 100.000 eur privarčevali 3.000 eur.

 

Kako naj se prijavim na ogled?

 

Da boste zares prejeli vse odgovore na vprašanja, ki ste si jih zastavili ob izbiri vašega bodočega doma, vas prosimo, da svojo udeležbo najavite na telefonsko številko 02/429 4 500 ali po elektronski pošti info@marles.com, najkasneje do petka, 15.5.2015. do 15. ure.


Informacije lahko prejmete tudi na telefonski številki 041/580 - 272.

 

Zaupamo in vemo, da se boste ob zaključku ogleda odločili za okolju prijazen dom, ki je prava odločitev za vse tiste, ki želite zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil. Za vse generacije, s tradicijo in kakovostjo – izberite Marles.