Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 1. decembra 2018


News DOV december lesce 1
Vabimo vas na dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 1. decembra 2018, med 10. in 15. uro v Lescah.  Na ogled bo že vseljena individualna pritlična hiša, ki jo odlikujejo naravni materiali, moderna zasnova in visokokakovostna Marlesova tehnologija.  

Zasnova v skladu z načeli funkcionalnosti in energetske učinkovitosti je nadvse primerna za gradnjo v pasivnem standardu, gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše pa sledijo načelom trajnostne gradnje in ponujajo izjemno zdravo ter ugodno bivalno klimo.
Hišo odlikuje sodobno oblikovanje, dinamična in nadvse funkcionalna arhitekturna zasnova ter visoka energetska varčnost. Grajena je v visoko učinkovitem nizkoenergijskem sistemu, kar je jamstvo za izjemno energetsko učinkovitost in optimalen izkoristek bivalne površine za prijetno bivalno počutje v plus energijskem razredu

Arhitekturna zasnova je pritlična z delno izvedeno mansardo z galerijo in sobo za goste. Napredna zasnova hiše z moderno arhitekturo  je odličen primer po meri zasnovanega, okolju prijaznega doma vrhunskega dizajna. Skladni proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem. 

Uporaba najkakovostnejših naravnih materialov in gradnja v visokoučinkovitem nizkoenergijskem oz. pasivnem standardu so tiste odlike, ki kupcem te dovršene hiše zagotavljajo varen in zanesljiv nakup energijsko varčnega doma s certificirano tehnologijo. Standardna izvedba odlične energetsko varčne hiše se po želji lahko nadgradi s predpripravo za sončno elektrarno, ki omogoča, da lahko hiša postane energetsko neodvisna in v celoti samozadostna.


02 Zerovnik individual 15a 
   

                             03 Zerovnik individual 3
    01 Zerovnik individual 11a
 
Sodobnost bivanja ujeta v estetiko doma. Objekt je moderne in inovativne oblike, konstrukcijsko nezahteven in je prilagojen arhitekturnim trendom in načelom trajnostne gradnje.

MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 


              MArles zero energy home            


MARLESOVI PAKETI UGODNOSTI 2018 

V Marlesu pristopamo h gradnji hiše celovito in skrbno, s posluhom za najmanjše detajle. Zato so rešitve za visoko kakovost bivanja del naših prizadevanj, s katerimi postavljamo nove standarde na področju montažne lesene gradnje. V času predstavitve  individualne pritlične hiše vam bomo predstavili koncept skoraj nič-energijskih hiš – Marles Zero Energy Home ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z izjemnimi Marlesovimi jesenskimi ugodnostmi 2018, v katerih so na voljo trije paketi: Future, Intelligence in Design.

Marles paketi

S strani predstavnika banke boste deležni tudi podrobnejših informacij o možnostih pridobitve stanovanjskega kredita banke NLB in  strokovnega svetovanja v zvezi z možnostmi pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko Sklada.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 30. novembra do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.

TBlogo2018 EN