Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 11. maja 2019


News DOV maj
Odločitev imeti svojo hišo, je ena najpomembnejših v našem življenju. Zato vas vabimo na dan odprtih vrat, kjer si boste lahko osebno ogledali že vseljeno družinsko hišo MODERN, ki jo odlikujejo naravni materiali, moderna zasnova in visokokakovostna Marlesova tehnologija. Vabljeni v našo družbo - v soboto, 11. maja 2019, med 10. in 15. uro v Škocjan na Dolenjskem.
Hiša MODERN je uspešnica v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ, saj je bila zasnovana kot odgovor na izjemno veliko povpraševanje po sodobno oblikovanih in energetsko učinkovitih hišah namenjenih družinam. Njena arhitekturna zasnova je zelo primerna za gradnjo v pasivnem standardu, v okviru katerega se lahko zagotovijo nepovratna finančna sredstva Eko sklada. Hiša MODERN je odličen primer uporabe Marlesove po meri preoblikovane tipske okolju prijazne gradnje, ki se je s svojo kompaktno, racionalno in energetsko učinkovito zasnovo izkazala kot odličen primer dovršene arhitekturne zasnove, ki dosledno sledi individualnim potrebam in željam lastnikov. Svojevrstna mera posebnosti in skrbnosti pri umestitvi hiše na lokacijo za premišljeno zlitje z okoljem je bil cilj, ki naročniku zagotavlja uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja.

Image 03 05 2019 at 20 01

Pripravljeni na leto 2020
Evropska direktiva o energetski učinkovitosti stavb bo v letu 2020 vsem novograditeljem narekovala obveznost skoraj nič-energijske gradnje. Kot največji, najstarejši in vodilni slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov, smo standardu gradnje energetsko učinkovitih hiš sledili vsa leta razvoja, zato večina našij konstrukcijskih sistemov spada v razred skoraj nič-energijskih stavb. Na dnevu odprtih vrat boste tako deležni podrobne predstavitve koncepta Marles Zero Energy Home, v okviru katerega vam zagotovimo celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje Marlesove skoraj nič-energijske hiše brez škodljivih vplivov na okolje. Z vgradnjo sistema prezračevanja z rekuperacijo namreč skoraj vsako hišo lahko zgradimo v pasivni izvedbi oziroma kot skoraj nič-energijski objekt. To vam omogoča, da pridobite najvišjo možno nepovratno finančno subvencijo Eko sklada. V tistih redkih primerih, ko objekta zaradi njegove usmerjenosti ni možno zgraditi v pasivnem standardu, pa lahko še vedno pridobite subvencijo za toplotno črpalko in prisilno prezračevanje. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli, vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. 

NOVOST: DO NOVEGA DOMA Z VIRTUALNO RESNIČNOSTJO!
V letu 2019 smo si v Marlesu zadali zadovoljiti visoka individualna pričakovanja naših kupcev in povpraševanja po rešitvah, ki presegajo sodobne trende: odslej vam omogočamo spremljanje vašega bodočega doma v navidezni resničnosti. Tehnologija VR omogoča, da se boste lahko sprehodili po vašem sanjskem domu še preden je zgrajen, kar vam bo nudilo pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom.

IMG 0566

Gradnja doma po najsodobnejših smernicah
Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi naši strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Prav tako bodo odgovarjali na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Obenem vam bomo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2019, ki smo jih združili v tri pakete: Intelligence, Future in Design, pri čemer smo že v osnovno ponudbo vključili paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij.


IMG 0567


Prijava na dogodek:
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 10. maja 2019, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com


Vabljeni v našo družbo!

Možna izvedba tudi s čelnimi in kapnimi napušči!


Modern z napušči 1     Moder z napuščiV Marlesu, največjem in najstarejšem slovenskem proizvajalcu lesenih montažnih objektov, smo vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero v Marlesu razvijamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. TBlogo2018 EN