Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 12. maja 2018


News banner DOV maj
Vabljeni na dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 12. maja 2018, med 10. in 16. uro v Radomljah

Tokrat vas vabimo na ogled individualno zasnovane tehnološko napredne hiše, ki  je arhitekturno prilagojena prostorskim zahtevam ter želji in potrebam kupca in je v svoji arhitekturni osnovi različica pasivne hiše Marles Veritas.
Če smo se pred leti uporabniki prilagajali hiši, se zdaj naš dom prilagaja našim željam, pričakovanjem in zahtevam. Individualno zasnovana hiša, zgrajena na ključ, je arhitekturno prilagojena prostorskim zahtevam ter želji in potrebam kupca in je v svoji zasnovi različica pasivne hiše Marles Veritas. Premišljen koncept 136 kvadratnih metrov prostorne tehnološko napredne hiše z dvokapno streho razkriva nove smernice energetskih in tehnoloških rešitev, s katerimi je uporabniku zagotovljena visoka kakovost bivanja in nadstandardno udobje. Skladni in preprosti proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem, ki se zaključi z nadstreškom na terasi in nadstreškom za dva avtomobila.

Hiša izstopa po odlični tlorisni zasnovi, ki je oblikovana tako, da so vsi servisni prostori strnjeni v enoten kubus, okoli tega pa so nanizani bivalni prostori. Premišljen koncept tehnološko napredne hiše z dvokapno streho je zasnovan z mislijo na večplastno funkcionalnost in visoko energetsko varčnost.

                                           Marles individual    Marles individual1

        
Arhitekturna zasnova izhaja iz osnovne verzije hiše tipa Veritas, z upoštevanjem najnovejših razvojnih smernic, novosti pri materialih in energijske varčnosti. V pritličju se nahajajo racionalno razporejeni skupni, v etaži pa premišljeno razporejeni individualni prostori. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Hiša je oblikovana tako, da odkriva naravno svetlobo v vsej njeni možni odprtosti, vpija sončne žarke, hkrati pa daje dovolj zasebnosti za bivalni vsakdan. Pri izbiri gradiv in zasnovi tehničnih sistemov so enakovredno upoštevani ekološki in ekonomski vidiki, kar je vodilo k zagotovitvi kakovostnega bivalnega okolja.  


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskih, visoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 

 


aktivna hiša   banner

MARLESOVE POMLADNE UGODNOSTI 2018

Zavedamo se, da je odločitev o lastni hiši velik in pomemben življenjski korak. Zato naj bo dan odprtih vrat priložnost, da si poleg dragocenih informacij o sodobnih sistemih gradnje pridobite izjemne Marlesove Pomladne ugodnosti 2018 s katerimi dvigujemo standarde sodobne trajnostne gradnje. V letošnjih pomladanskih ugodnosti so na voljo trije paketi ugodnosti: Intelligence, Future in Design. Veliko pozornost smo posvetili paketu Intelligence, ki vključuje vrsto storitev za avtomatsko upravljanje procesov v stanovanjskih hišah. Pametni sistem zagotavlja še boljšo energetsko učinkovitost, večjo varnost in udobje ter upravljanje na daljavo prek pametnih telefonov, tabličnih ali osebnih računalnikov in pametnih ur.

paketi   banner

Koncept MARLES ZERO ENERGY HOME

Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. V sklopu tega koncepta imajo vse Marlesove hiše vgrajeno predpripravo za morebitno poznejšo namestitev sončne elektrarne ter polnilnico za električni avtomobil. Tako je vsaka Marlesova hiša le korak vstran, da postane aktivna in s tem energetsko neodvisna in samozadostna. Vsekakor pa kupcem v sodelovanju s partnerji lahko že sedaj zagotovimo, da bo njihova hiša imela lastno sončno elektrarno.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.

Prijava na dogodek


Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 11. maja do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.

TBlogo2018 EN
certifikati all