Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 13. oktobra 2018


head mailing DOV okt
Vabimo vas na dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 13. oktobra 2018, med 10. in 15. uro v okolici Ljubljane. Predstavili vam bomo že vseljeno tehnološko napredno visokoučinkovito nizkoenergijsko hišo R Individual, ki z inovativnimi rešitvami dinamične in elegantne arhitekture presega pričakovane okvire sodobnega uporabnika.


Funkcionalna in odprta arhitektura hiše R Individual je tlorisno prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Zasnovana kot nadstandardna sodobna enodružinska hiša se ponaša z drzno zasnovo, sodobno tehnologijo in energetsko učinkovitostjo. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja. Vsi prostori so povezani v premišljeno celoto, hodniki so v skladu z najnovejšimi smernicami optimirani na minimum. Arhitekturna rešitev hišo odpira proti jugu in zahodu in zaradi skrajno velikih steklenih površin zagotavlja izjemno svetle in prijetne bivalne prostore.

2E1A4528
   MG 5858  
facebook2
 
»Hiša je velikopotezno povezana z vrtom in bazenom, ki se odseva v velikih panoramskih oknih.  Prepletenost zunanjosti in notranjosti hiše, ki je dosežena z organiziranostjo prostorov po ukrivljeni horizontali in enotni etaži, pusti vtis pri obiskovalcu. Členitev hiše omogoča odprtost spodnjega volumna, ki zračno preide v zgornje nadstropje. Osončeni skupni dnevni prostori oblikujejo svetel in lahkoten ambient, kar v prostor vnaša občutek zračnosti in izčiščenosti.«MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 


             MArles zero energy home            


MARLESOVI PAKETI UGODNOSTI 2018 

V Marlesu pristopamo h gradnji hiše celovito in skrbno, s posluhom za najmanjše detajle. Zato so rešitve za visoko kakovost bivanja del naših prizadevanj, s katerimi postavljamo nove standarde na področju montažne lesene gradnje. V času predstavitve HIŠE R Individual vam bomo predstavili koncept skoraj nič-energijskih hiš – Marles Zero Energy Home ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z izjemnimi Marlesovimi jesenskimi ugodnostmi 2018, v katerih so na voljo trije paketi: Future, Intelligence in Design.

Marles paketi

S strani predstavnika banke boste deležni tudi podrobnejših informacij o možnostih pridobitve stanovanjskega kredita banke NLB in  strokovnega svetovanja v zvezi z možnostmi pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko Sklada.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 12. oktobra do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.

TBlogo2018 EN