Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 14. aprila 2018


News DOV april2
Vabimo vas na MARLESOV DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v soboto, 14. aprila 2018, med 10. in 16. uro v Kamniku. Na ogled bo visokoučinkovita nizkoenergijska hiša individualnega dizajna. Hiša, zgrajena in vseljena leta 2015, je odličen primer uporabe inovativnih bivanjskih rešitev.  Individualna visokoučinkovita nizkoenergijska hiša je arhitekturno zastavljena kot sodobna enodružinska hiša po unikatni zamisli investitorjev. Tlorisna razporeditev je funkcionalna in estetska. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje, premišljeni konstrukcijski sistem pa zagotavlja visoko toplotno, zvočno, protipotresno in protipožarno zaščito. Hiša je grajena v sistemu MEGA PLUS N10 z instalacijsko ravnino, v hišo pa je vgrajena vrhunska kompaktna naprava »4 funkcije v eni«  z najsodobnejšim sistemom prezračevanja, ogrevanja, hlajenja in priprave tople sanitarne vode, brez zunanje enote, s katerim se zagotavljajo izjemno nizki stroški bivanja in visoko bivalno ugodje.

Individualna Marles hiša    

MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO


Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskih, visoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 

aktivna hiša   banner

MARLESOVE POMLADNE UGODNOSTI 2018

Zavedamo se, da je odločitev o lastni hiši velik in pomemben življenjski korak. Zato naj bo dan odprtih vrat priložnost, da si poleg dragocenih informacij o sodobnih sistemih gradnje pridobite izjemne Marlesove Pomladne ugodnosti 2018 s katerimi dvigujemo standarde sodobne trajnostne gradnje. V letošnjih pomladanskih ugodnosti bodo na voljo trije paketi ugodnosti: Intelligence, Future in Design. Veliko pozornost smo posvetili paketu Intelligence, ki vključuje vrsto storitev za avtomatsko upravljanje procesov v stanovanjskih hišah. Pametni sistem zagotavlja še boljšo energetsko učinkovitost, večjo varnost in udobje ter upravljanje na daljavo prek pametnih telefonov, tabličnih ali osebnih računalnikov in pametnih ur.

paketi   banner

Koncept MARLES ZERO ENERGY HOME

Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. V sklopu tega koncepta imajo vse Marlesove hiše vgrajeno predpripravo za morebitno poznejšo namestitev sončne elektrarne ter polnilnico za električni avtomobil. Tako je vsaka Marlesova hiša le korak vstran, da postane aktivna in s tem energetsko neodvisna in samozadostna. Vsekakor pa kupcem v sodelovanju s partnerji lahko že sedaj zagotovimo, da bo njihova hiša imela lastno sončno elektrarno.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.

Prijava na dogodek


Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 13. aprila do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.

TBlogo2018 EN


MARLES je nosilec naziva TRUSTED BRAND - 
najbolj zaupanja vredna blagovna znamka 2018.