Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 16. marca 2019


News DOV marec
V soboto, 16. marca 2019, med 10. in 15. uro, vas vabimo v našo družbo. V neposredni bližini Ivančne Gorice vam bomo na prvem pomladnem dnevu odprtih vrat predstavili sodobno oblikovano, arhitekturno in tehnično dovršeno hišo HJ individualnega dizajna. Vljudno vabljeni!


MARLESOVA DOVRŠENOST IN ENERGETSKA UČINKOVITOST NA OGLED
Dinamična, ekonomična in nadvse funkcionalna zasnova enodružinske hiše je vodila k arhitekturnim rešitvam, s katero so lastniki presegli ustaljene okvirje in si zagotovili sodoben in trajnostno naravnan življenjski slog. Funkcionalna in odprta arhitektura hiše HJ je tlorisno prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja. Hiša je grajena v sistemu MEGA PLUS N10 z instalacijsko ravnino, kar je jamstvo za izjemno energetsko učinkovitost in optimalen izkoristek bivalne površine za prijetno bivalno počutje. Hiša se ogreva preko talnega gretja in prezračuje s sistemom kompaktne naprave NILAN Compact P Cooling Exclusive 5.

IMG 0565


NOVOST: DO NOVEGA DOMA Z VIRTUALNO RESNIČNOSTJO!
V letu 2019 smo si v Marlesu zadali zadovoljiti visoka individualna pričakovanja naših kupcev in povpraševanja po rešitvah, ki presegajo sodobne trende: odslej vam omogočamo spremljanje vašega bodočega doma v navidezni resničnosti. Tehnologija VR omogoča, da se boste lahko sprehodili po vašem sanjskem domu še preden je zgrajen, kar vam bo nudilo pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom.

IMG 0566


NOVE SMERNICE INOVATIVNOSTI IN ENERGETSKE UČINKOVITOSTI
Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2019, ki smo jih združili v tri pakete: Intelligence, Future in Design, pri čemer smo že v osnovno ponudbo vključili paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij.

IMG 0567

MARLESOV ZERO ENERGY HOME
Med drugim bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi koncept MARLES ZERO ENERGY HOME, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Z vgradnjo sistema prezračevanja z rekuperacijo Marles namreč skoraj vsako hišo lahko zgradi v pasivni izvedbi oziroma kot skoraj nič-energijski objekt. To vam omogoča, da pridobite najvišjo možno nepovratno finančno subvencijo Eko sklada. V tistih redkih primerih, ko objekta zaradi arhitekturnih posebnosti ali njegove usmerjenosti ni možno zgraditi v pasivnem standardu, pa lahko še vedno pridobite subvencijo za toplotno črpalko in prisilno prezračevanje.
Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. 

Prijava na dogodek:
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 15. marca 2019 do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com

Vabljeni v našo družbo!


V Marlesu, največjem in najstarejšem slovenskem proizvajalcu lesenih montažnih objektov, smo vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero v Marlesu razvijamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. TBlogo2018 EN