Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 17. septembra 2016


Naslovnica 1
V Marlesu prisegamo na individualen pristop in unikatno arhitekturo. Zato vas v soboto, 17. septembra 2016, vabimo na DAN ODPRTIH VRAT, na katerem vam bomo predstavili individualno zasnovano hišo, zgrajeno na ključ, ki bo na ogled v Zrečah med 10. in 16. uro.


Hiša, ki je zasnovana v visoko učinkovitem nizkoenergijskem standardu, omogoča stanovalcem prijazno in udobno bivanje. Novodobni koncept bivanja ponuja edinstvene dimenzije funkcionalnega tlorisa, ekonomičnost ter vrhunski dizajn. Odlična izolativna kakovost temelji na uporabi človeku in naravi prijaznih materialov s posebnim poudarkom na trajnosti in energetski učinkovitosti. DSC8859 v02    Individualna zrece


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

MarlesOptimumJesen banner960x600px vhodni v1                     Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili celovito ponudbo Marlesovih jesenskih ugodnostih 2016, ki vam omogočajo nakup Marles hiše z izjemnimi popusti in dodatnimi brezplačnimi novostmi. Hkrati vam bodo predstavili  celovito ponudbo Marles Hiš nas ključ, največji izbor hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavlja dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš s poudarkom na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, visoki energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 16. septembra do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.