Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 19. marca 2016


Marles mailingDOV mar2016 banner300x164 02
Vabimo vas na letošnji prvi pomladni dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 19. marca 2016, med 10. in 16. uro. Že vseljena visokoučinkovita nizkoenergijska HIŠA R Individual bo premierno predstavljena v okolici Ljubljane. 


Hišo R Individual, odlikujejo drzna zasnova, sodobna tehnologija in energetska učinkovitost, zato vas vabimo, da se pobliže seznanite z naprednim pristopom in vrhunsko izvedbo, ki je pričakovanja in želje  investitorjev HIŠE R Individual zlila v popolno celoto. 

Arhitektura hiše je prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les,  so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja.HIŠA R Individual Marles eksterier
      MG 5699
 
»Hiša R je sestavljena iz treh volumnov, postavljenih v trikotno kompozicijo, ki jo deloma nadkriva daljša lamela zgornjega nadstropja. Osnovni konstrukcijski material je les. Lesena hiša se s tovrstnimi primeri približuje uporabniku, sledi tlorisni funkcionalnosti in sodobnemu videzu, s posluhom za primerno umestitev v krajino.«.


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

         Pomladanska ugodnost 1            


MARLESOVE POMLADNE  UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

To pomlad še ugodneje do svojega sanjskega doma: Seznanili vas bomo s pomladnimi ugodnostmi »Hiše na ključ po najboljši ceni«, pri katerih dajemo velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.  Seznanili vas bomo z vsemi dodatnimi ugodnostmi, ki so jih kupci deležni pri nakupu hiše to pomlad.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 18. marca do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.