Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 2. decembra 2017


marles new 252x168 dan odprtih vrat dec
Vabimo vas na dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 2. decembra 2017, med 10. in 15. uro v Spuhlji pri Ptuju.  Na ogled bo že vseljena hiša MODERN, ki jo odlikujejo naravni materiali, moderna zasnova in visokokakovostna Marlesova tehnologija.  

Zasnova v skladu z načeli funkcionalnosti in energetske učinkovitosti je nadvse primerna za gradnjo v pasivnem standardu, gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše pa sledijo načelom trajnostne gradnje in ponujajo izjemno zdravo ter ugodno bivalno klimo.
Dvoetažna tlorisna zasnova hiše MODERN nas z vrhunsko izvedeno tehnologijo prepriča s sodobno oblikovano arhitekturo in spogledovanjem s tradicionalnimi oblikami ter ambientom, ki izžareva čut za estetiko, bivalno ugodje in domačnost. Skladni in preprosti proporci prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem. Uporaba najkakovostnejših naravnih materialov in gradnja v visokoučinkovitem nizkoenergijskem oz. pasivnem standardu so tiste odlike, ki kupcem te dovršene hiše zagotavljajo varen in zanesljiv nakup energijsko varčnega doma s certificirano tehnologijo. 

Standardna izvedba odlične energetsko varčne hiše se po želji lahko nadgradi s predpripravo za sončno elektrarno, ki omogoča, da lahko vaša hiša postane energetsko neodvisna in v celoti samozadostna.


Modern Ptuj 2017
    Modern Ptuj
 
Sodobnost bivanja ujeta v estetiko doma. Objekt je moderne in inovativne oblike, konstrukcijsko nezahteven in je prilagojen arhitekturnim trendom in načelom trajnostne gradnje.


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 

jesenske banner                     


MARLESOVE JESENSKE UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili celovito ponudbo Marlesovih jesenskih ugodnostih 2017, ki vam omogočajo nakup Marles hiše z izjemnimi popusti in dodatnimi brezplačnimi novostmi. Hkrati vam bomo predstavili  celovito ponudbo Marles Hiš nas ključ, največji izbor hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavlja dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš s poudarkom na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, visoki energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 1. decembra do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.

certifikati all