Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 2. junija 2018


News DOV maj 2 2
V soboto, 2.  junija 2018, vas vabimo na dan odprtih vrat, ki se bo odvijal med 10. in 14. uro v  kraju Dovže (občina Mislinja na Koroškem). Predstavili vam bomo  naročniku prilagojeno, visokoučinkovito nizkoenergijsko hišo MODERN zgrajeno na ključ, ki zadovoljuje visoka pričakovanja naših naročnikov. 

Zasnova v skladu z načeli funkcionalnosti in energetske učinkovitosti je nadvse primerna za gradnjo v pasivnem standardu, gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše pa sledijo načelom trajnostne gradnje in ponujajo izjemno zdravo ter ugodno bivalno klimo.
Hiša je odličen primer uporabe Marlesove po meri preoblikovane tipske okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov. Svojevrstna mera posebnosti in  skrbnosti pri umestitvi hiše na lokacijo za premišljeno zlitje z okoljem je bil cilj, ki naročniku uresničuje vizijo vrhunskega bivalnega udobja. Zgrajena je v visoko učinkovitem nizkoenergijskem sistemu, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka, za katero je investitor izpolnil pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev. Materiali uporabljeni pri gradnji hiše sledijo načelom trajnostne gradnje, saj nudijo izredno zdravo, varčno ter prijetno bivalno ugodje.


                                             Modern 1     Modern

        
Dvoetažna tlorisna zasnova hiše MODERN nas z vrhunsko izvedeno tehnologijo prepriča s sodobno oblikovano arhitekturo prežeto s tradicionalnimi oblikami ter ambientom, ki izžareva čut za estetiko ter zagotavlja bivalno ugodje in domačnost. Skladni in preprosti proporci prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem. Uporaba najkakovostnejših naravnih materialov in gradnja v visokoučinkovitem nizkoenergijskem oz. pasivnem standardu so tiste odlike, ki kupcem te dovršene hiše zagotavljajo varen in zanesljiv nakup energijsko varčnega doma s certificirano tehnologijo.   

MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskih, visoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 

 


aktivna hiša   banner

MARLESOVE POMLADNE UGODNOSTI 2018

Zavedamo se, da je odločitev o lastni hiši velik in pomemben življenjski korak. Zato naj bo dan odprtih vrat priložnost, da si poleg dragocenih informacij o sodobnih sistemih gradnje pridobite izjemne Marlesove Pomladne ugodnosti 2018 s katerimi dvigujemo standarde sodobne trajnostne gradnje. V letošnjih pomladanskih ugodnosti so na voljo trije paketi ugodnosti: Intelligence, Future in Design. Veliko pozornost smo posvetili paketu Intelligence, ki vključuje vrsto storitev za avtomatsko upravljanje procesov v stanovanjskih hišah. Pametni sistem zagotavlja še boljšo energetsko učinkovitost, večjo varnost in udobje ter upravljanje na daljavo prek pametnih telefonov, tabličnih ali osebnih računalnikov in pametnih ur.

paketi   banner

Koncept MARLES ZERO ENERGY HOME

Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. V sklopu tega koncepta imajo vse Marlesove hiše vgrajeno predpripravo za morebitno poznejšo namestitev sončne elektrarne ter polnilnico za električni avtomobil. Tako je vsaka Marlesova hiša le korak vstran, da postane aktivna in s tem energetsko neodvisna in samozadostna. Vsekakor pa kupcem v sodelovanju s partnerji lahko že sedaj zagotovimo, da bo njihova hiša imela lastno sončno elektrarno.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.

Prijava na dogodek


Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 01. junija do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.

TBlogo2018 EN