Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 21. septembra 2019


News DOV september2
Vabimo vas na Marlesov dan odprtih vrat, ki se bo odvijal v soboto, 21. septembra 2019, med 10. in 15. uro, v kraju Lesce. Tokrat si boste lahko ogledali dve plusenergijski hiši individualnega dizajna, ki stojita v neposredni soseski.

Arhitekturna zasnova s poudarkom na sodobnem oblikovanju
Obe hiši odlikuje sodobno oblikovanje, dinamična in nadvse funkcionalna arhitekturna zasnova ter visoka energetska varčnost, za katero sta oba investitorja svoja visoka pričakovanja potrdila z izpolnitvijo pogojev Eko sklada za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev. 

popravljena zelo majhna 02 Zerovnik individual 15a popravljena zelo majhna 03 Zerovnik individual 3 popravljena 01 Zerovnik individual 11a

Arhitekturna zasnova hiše z bazenom je zasnovana z delno izvedeno mansardo z galerijo in sobo za goste, medtem ko se mansardna hiša v soseski prav tako ponaša z dovršeno in funkcionalno arhitekturno zasnovo s poudarkom na sodobnem oblikovanju, ki sledi individualnim potrebam in željam lastnikov. Obe predstavljeni hiši sta odličen primer skrbnosti pri umestitvi objekta na lokacijo in premišljenega zlitja z okolico. Izvedeni arhitekturni rešitvi sta zasnovani s tenkočutnim premislekom v odprto, preprosto in arhitekturno skladno celoto, ki svojo unikatnost potrjujeta s prekrasnim razgledom, ki sega celo do blejskega gradu in Triglava. 

a Individual zapusek 1 v01  a Individual zapusek 4 v01  a Individual zapusek 3 v01

Do novega doma z virtualno resničnostjo! 
Omogočamo vam spremljanje vašega bodočega doma v navidezni resničnosti s tehnologijo VR, ki omogoča, da se lahko sprehodite po vašem sanjskem domu še preden je zgrajen, kar vam nudi pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom. NA DNEVU ODPRTIH VRAT BOSTE IMELI MOŽNOST OGLEDA ŽE ZGRAJENIH MARLESOVIH HIŠ V TEHNOLOGIJI VIRTUALNE RESNIČNOSTI!

Image 31 08 2019 at 17 30

Predstavili bomo ponudbo Marles Zero Energy Home
Na lokacijah obeh hiš bodo na dnevu odprtih vrat prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Na dnevu odprtih vrat vam bomo med drugim predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z odličnimi Marlesovimi poletnimi ugodnostmi 2019, ki so izjemoma podaljšane do 30. septembra. Deležni boste tudi podrobnejših informacij o možnostih pridobitve stanovanjskega kredita banke NLB.

ugodnosti

Najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika
V Marlesu smo vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero razvijamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

Bodite pripravljeni na prihodnost ter delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijava na dogodek:
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 20. septembra 2019, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com. Ob prijavi vam bomo podali natančne podatke o ogledu ter naslovu obeh predstavljenih hiš.

Vabljeni v našo družbo!

interier september2


TBlogo2018 EN