Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 23. novembra 2019


News DOV november 2
Vabimo vas na Marlesov dan odprtih vrat, ki se bo odvijal v soboto, 23. novembra 2019, med 10. in 15. uro. Na Gorenjskem si boste lahko ogledali individualno zasnovano skoraj nič-energijsko hišo MARLES Individual, ki z nadstandardno izvedbo izkazuje vrhunsko zasnovo in izjemno bivalno udobje.
Implementacija vrhunske tehnologije individualnega dizajna
Hiša je arhitekturno prilagojena posebnim prostorskim zahtevam investitorjev in z unikatnimi konceptnimi rešitvami sledi posluhu za najmanjše detajle. Hiša Marles Individual izstopa po odlični tlorisni zasnovi, ki zajema 155 kvadratnih metrov stanovanjske površine in 25 kvadratnih metrov pokrite terase. Premišljen koncept tehnološko napredne hiše z dvokapno streho je zasnovan z mislijo na večplastno funkcionalnost in visoko energetsko varčnost.

manjsa Botica 001 manjsa Botica 002 manjsa Botica 004

Dodano vrednost predstavlja v pritličju povišan strop na 2,70 m in pa visok kolenčni zid v mansardi (2,10 m), ki dodatno poveča prostornost interierja. Na željo investitorja je del fasade izdelan s fasadno oblogo iz visokokakovostnega sibirskega macesna, ki ima dekorativni značaj in se spogleduje s izjemnim čutom za estetiko in vrhunskim dizajnom. Vgrajeno stavbno pohištvo in vhodna vrata so prav tako izdelani iz macesnovega lesa, ki s skladnimi proporci prijetno zaokrožijo prestižen videz objekta. Hiša je zgrajena v visoko učinkovitem nizkoenergijskem razredu, ogrevanje je zagotovljeno s toplotno črpalko, za sveži zrak in izredno nizko porabo energije pa skrbi prisilno prezračevanje z rekuperacijo.

Do novega doma z virtualno resničnostjo! 
Omogočamo vam spremljanje vašega bodočega doma v navidezni resničnosti s tehnologijo VR, ki omogoča, da se lahko sprehodite po vašem sanjskem domu še preden je zgrajen, kar vam nudi pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom. Na dnevu odprtih vrat boste imeli možnost ogleda že zgrajenih Marles hiš v tehnologiji virtualne resničnosti.  

Image 31 08 2019 at 17 30

Predstavili bomo ponudbo Marles Zero Energy Home
Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih ugodnostih 2019 in bo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratna sredstva Eko sklada, obenem pa vam Marles nudi pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

ugodnosti

Najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika
V Marlesu smo vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero razvijamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. 


Bodite pripravljeni na prihodnost ter delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijava na dogodek:
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 22. novembra 2019, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com

Vabljeni v našo družbo!

ustvarite