Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 24. oktobra 2015


DOV 24 10 2015ž
V soboto, 24. oktobra 2015, Vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT, ki se bo odvijal v Domžalah med 10. in 16. uro. Predstavili vam bomo že vseljeno individualno hišo, ki je bila zgrajena na ključ.


Predstavili vam  bomo individualno zasnovano hišo s premišljenim in dinamičnim ambientom. Objekt smo v tesnem sodelovanju z naročnikom oblikovali v studiu GaberJovanovic arhitekti, ki s svojim bogatim arhitekturnim opusom dokazujejo popolno obvladovanje umetnosti oblikovanja prostora. Hiša zadovoljuje visoka pričakovanja naših naročnikov, hkrati pa v  prostor vnaša novo dodano vrednost. Atmosfera interjerja, visoki in zračni prostori ter naravni materiali so osnovne značilnosti te preudarno zasnovane hiše.


GJ DOMZALE S2 small 8
Notranjost individualne hiše v Domžalah    
GJ DOMZALE S2 small 20
 

Oblikovana je tako, da odkriva naravno svetlobo v vsej njeni možni odprtosti, vpija sončne žarke, hkrati pa daje dovolj zasebnosti za bivalni vsakdan. Pri izbiri gradiv in zasnovi tehničnih sistemov so enakovredno upoštevani ekološki in ekonomski vidiki, kar je vodilo k zagotovitvi kakovostnega bivalnega okolja.



MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

Marles jesenske ugodnosti

MARLES JESENSKE UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

Da bi Vam čim bolj olajšali gradnjo in opremljanje hiše, smo pripravili izjemne Marlesove jesenske ugodnosti in dopolnili ponudbo Marles All Inclusive - ugodnosti pri skrbno izbranih Marlesovih partnerjih, katere vam bodo Marlesovi svetovalci predstavili na dnevu odprtih vrat.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo prav tako predstavili in pomagali pri pridobitvi nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. V Marlesu se lahko pohvalimo z največjim številom kupcev, ki letno kandidirajo za nepovratna finančna sredstva Eko Sklada, predvsem iz naslova gradnje in nakupa pasivne stanovanjske hiše ter toplotnih črpalk. 

MARLES HIŠE NA KLJUČ – Na dnevu odprtih vrat vas bomo podrobneje seznanili tudi  z največjim izborom hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavljajo dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš. S hišami na ključ, ki so v okviru jesenskih ugodnosti še dostopnejše, vam ponujamo izjemen izbor arhitekturnih zasnov, vrhunskih materialov in tehnologijo prihodnosti.  


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 23. oktobra, do 15 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in  vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.