Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 25. maja 2019


News DOV maj2
Tokrat vas vabimo na dan odprtih vrat kar dveh visoko energetsko učinkovitih Marles hiš. V Medvodah bomo v soboto, 25. maja 2019, med 10. in 15. uro, predstavili dve individualno zasnovani Marles hiši zgrajeni na ključ. 


Posebnost tokratnega Marlesovega dneva odprtih vrat je hkratna predstavitev dveh plusenergijskih hiš, ki stojita v neposredni soseščini in odražata pojem družinske oaze miru. Napredni koncept upošteva uporabniško izkušnjo naročnikov, ki so ključne vidike bivalnega ugodja iskali v funkcionalnosti in estetsko dovršenem bivalnem okolju. Hiter slog življenja ter želja po umiku, počitku in sprostitvi so v tesnem sodelovanju med Marlesovimi arhitekti in naročniki pripeljali do optimiziranega in hkrati premišljenega domovanja, ki na prvo mesto postavlja naravne materiale, ekološko ozaveščenost in visoko energetsko učinkovitost. Pri arhitekturnem snovanju je bil močno poudarjen vidik premišljene umestitve objekta na dano lokacijo, ki predvideva družinsko zasebnost in uporabo teras ter zelenih površin v skladu s željami investitorjev. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli, vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. 

interier DOV maj2


Pripravljeni na leto 2020
Obe hiši odražata filozofijo koncepta Marles Zero Energy Home, ki predstavlja napreden pristop pri obravnavanju vseh vidikov bivalnega ugodja – arhitekturno dovršenost in energetsko neodvisnost. Evropska direktiva o energetski učinkovitosti stavb bo namreč v letu 2020 vsem novograditeljem narekovala obveznost skoraj nič-energijske gradnje. Kot največji, najstarejši in vodilni slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov, smo standardu gradnje energetsko učinkovitih hiš sledili vsa leta razvoja, zato večina naših konstrukcijskih sistemov spada v razred skoraj nič-energijskih stavb. Arhitekturna zasnova obeh hiš je zelo primerna za gradnjo v pasivnem standardu oziroma kot skoraj nič-energijski objekt, v okviru katerega vam Marles zagotavlja celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje Marlesove skoraj nič-energijske hiše brez škodljivih vplivov na okolje. Ogrevanje hiše zagotavlja toplotna črpalka s sistemom talnega gretja, posebnost pa je izvedeno prezračevanje z rekuperacijo preko decentralnega sistema lokalnega prisilnega prezračevanja, ki bo na dnevu odprtih vrat posebej predstavljen s strani predstavnika podjetja Lunos. Obenem bodo vsi obiskovalci dneva odprtih vrat deležni podrobnih informacij o izjemnih Marlesovih ugodnostih 2019, ki so na voljo le še do 31. maja. 

NOVOST: do novega doma z virtualno resničnostjo! 
V letu 2019 smo si v Marlesu zadali zadovoljiti visoka individualna pričakovanja naših kupcev in povpraševanja po rešitvah, ki presegajo sodobne trende: odslej vam omogočamo spremljanje vašega bodočega doma v navidezni resničnosti. Tehnologija VR omogoča, da se boste lahko sprehodili po vašem sanjskem domu še preden je zgrajen, kar vam bo nudilo pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom. 


IMG 0566

Gradnja doma po najsodobnejših smernicah
Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi naši strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Prav tako bodo odgovarjali na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Obenem vam bomo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2019, ki smo jih združili v tri pakete: Intelligence, Future in Design, pri čemer smo že v osnovno ponudbo vključili paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij. Izjemne ugodnosti bodo na voljo le še do 31. maja. 


IMG 0567Prijava na dogodek:
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 24. maja 2019, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com


Vabljeni v našo družbo!

V Marlesu, največjem in najstarejšem slovenskem proizvajalcu lesenih montažnih objektov, smo vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero v Marlesu razvijamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. TBlogo2018 EN