Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 3. junija 2017


marles web 252x168 dan odprtih vrat junij
Vse, ki nameravate graditi svoj dom po najsodobnejših smernicah, vabimo na ogled že vseljene hiše MODERN, ki jo odlikujejo naravni materiali, moderna zasnova in visokokakovostna Marlesova tehnologija. Vabljeni v našo družbo - v soboto, 3. junija 2017, med 10. in 15. uro.


Hiša MODERN je uspešnica v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ in je v sklopu Marlesovih pomladnih ugodnosti 2017 še bolj ugodna in dostopna. Zgrajena je v visokoučinkovitem nizkoenergijskem sistemu,  toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka, za katero je investitor izpolnil pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev.  Hiša ima funkciaonalno razporeditev prostorov in je zelo primerna za pasivno gradnjo.


Modern Luzar2
    Modern Luzar1
 
»Hiša MODERN je odličen primer uporabe Marlesove po meri preoblikovane tipske okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov. Domišljeno razporejeni bivalni prostori v spodnji etaži in mansardi presegajo stereotipe o klasični mansardni hiši. Tehnične odlike in dovršenost hiše se kažejo v posluhu za individualne želje naročnikov, kjer je za dober rezultat bilo najpomembnejše dobro sodelovanje med arhitektom, naročnikom ter izvajalcem..«.


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 

            Pomladanske ugodnsoti            


MARLESOVE POMLADNE  UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

To pomlad še ugodneje do svojega sanjskega doma: Seznanili vas bomo s pomladnimi ugodnostmi »Hiše na ključ po najboljši ceni«, pri katerih dajemo velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.  Seznanili vas bomo z vsemi dodatnimi ugodnostmi, ki ste jih to pomlad kot kupci deležni pri nakupu Marles hiše.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 2. junija do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.