Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 6. aprila 2019


News DOV april
Vljudno vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat, ki se bo odvijal prihodnjo soboto, 6. aprila 2019, v Oplotnici pri Slovenskih Konjicah, kjer vam bomo premierno predstavili funkcionalno zasnovano pritlično družinsko HIŠO DOMUS - uspešnico v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ, ki jo krasi funkcionalna tlorisna zasnova in visoka energetska učinkovitost.
Pridružite se nam med 10. in 15. uro in se seznanite z naprednim trajnostnim konceptom MARLES ZERO ENERGY HOME in aktualnimi Marlesovimi pomladnimi ugodnostmi 2019.
Novost: Na dnevu odprtih vrat boste imeli priložnost ogleda že zgrajenih Marlesovih hiš v tehnologiji virtualne resničnosti!

HIŠA DOMUS je odličen primer uporabe Marlesove po meri oblikovane okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov. Hišo krasi funkcionalna tlorisna zasnova in visoka energetska učinkovitost. Domišljeno razporejeni bivalni prostori z ločenimi bivalnimi in sanitarnimi prostori za več družinskih članov omogočajo družini popolno bivalno udobje s posluhom za individualnost in nagovarjajo širok generacijski spekter uporabnikov.

Standardna izvedba odlične energetsko varčne hiše DOMUS se po želji lahko izvede v enokapni, dvokapni ali večkapni izvedbi, kar olajša izbiro in odločitev za gradnjo na katerikoli lokaciji v Sloveniji, kjer veljajo določene omejitve glede tipa strehe. S standardno ponudbo paketa Marles Future se hiša lahko nadgradi s predpripravo za sončno elektrarno, kar omogoča, da lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna.


DSC06661 v01 mala


NOVOST: DO NOVEGA DOMA Z VIRTUALNO RESNIČNOSTJO!
V letu 2019 smo si v Marlesu zadali zadovoljiti visoka individualna pričakovanja naših kupcev in povpraševanja po rešitvah, ki presegajo sodobne trende: odslej vam omogočamo spremljanje vašega bodočega doma v navidezni resničnosti. Tehnologija VR omogoča, da se boste lahko sprehodili po vašem sanjskem domu še preden je zgrajen, kar vam bo nudilo pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom.

IMG 0566


NOVE SMERNICE INOVATIVNOSTI IN ENERGETSKE UČINKOVITOSTI
Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2019, ki smo jih združili v tri pakete: Intelligence, Future in Design, pri čemer smo že v osnovno ponudbo vključili paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij.

IMG 0567

MARLESOV ZERO ENERGY HOME
Med drugim bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi koncept MARLES ZERO ENERGY HOME, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Z vgradnjo sistema prezračevanja z rekuperacijo Marles namreč skoraj vsako hišo lahko zgradi v pasivni izvedbi oziroma kot skoraj nič-energijski objekt. To vam omogoča, da pridobite najvišjo možno nepovratno finančno subvencijo Eko sklada. V tistih redkih primerih, ko objekta zaradi arhitekturnih posebnosti ali njegove usmerjenosti ni možno zgraditi v pasivnem standardu, pa lahko še vedno pridobite subvencijo za toplotno črpalko in prisilno prezračevanje.
Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. 

Prijava na dogodek:
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 5. aprila 2019, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!


Vabljeni v našo družbo!


V Marlesu, največjem in najstarejšem slovenskem proizvajalcu lesenih montažnih objektov, smo vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero v Marlesu razvijamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. TBlogo2018 EN