Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 7. decembra 2019


News DOV dec
Vabimo vas na Marlesov dan odprtih vrat, ki se bo odvijal v soboto, 7. decembra 2019, med 10. in 15. uro. V Ljubljani si boste lahko ogledali pritlično visokoučinkovito nizkoenergijsko hišo zgrajeno na ključ. Hiša, ki bo na ogled v Ljubljani med 10. in 15. uro, se s svojo zadržano, sodobno oblikovano arhitekturo spogleduje s tradicionalnimi oblikami in predstavlja zlitje klasičnih vrednot s sodobnim bivanjskim slogom. 


Hiša za ljudi, ki cenijo sodobno klasiko
Pritlična hiša MILA je zasnovana za vse, ki cenijo preizkušene prostorske rešitve bivanja v eni etaži brez nivojskih preprek. Vsi vitalni bivalni prostori so obrnjeni proti izdatni svetlobi, premišljena arhitekturna zasnova, ki osrednji dnevni prostor odpira do slemena, pa povezuje vse dele hiše v skladno celoto. Zasnovana je s simetrično dvokapno streho, ki lahko umešča hišo v večji del slovenskega grajenega okolja. 

mila 109 2  Mila 109 1  Mila 109 4

Individualne rešitve zagotavljajo brezčasno domačnost
Estetsko dovršenost hiše dopolnjuje fasadni leseni opaž, ki tipski zasnovi daje osebni pečat in z ostalimi individualnimi rešitvami zagotavlja brezčasno domačnost. Toplotna črpalka zrak/voda, za katero so pridobljena nepovratna finančna sredstva Eko sklada, zagotavlja izjemno nizke stroške ogrevanja in zdrave življenjske pogoje. Poleg energijske varčnosti, ki je glavna odlika hiše, sta pomemben segment predvsem trajnostna naravnanost in funkcionalna tlorisna zasnova.

Do novega doma z virtualno resničnostjo! 
Omogočamo vam spremljanje vašega bodočega doma v navidezni resničnosti s tehnologijo VR, ki omogoča, da se lahko sprehodite po vašem sanjskem domu še preden je zgrajen, kar vam nudi pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom. Na dnevu odprtih vrat boste imeli možnost ogleda že zgrajenih Marles hiš v tehnologiji virtualne resničnosti.  

Image 31 08 2019 at 17 30

Predstavili bomo ponudbo Marles Zero Energy Home
Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih ugodnostih 2019 in bo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratna sredstva Eko sklada, obenem pa vam Marles nudi pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

ugodnosti

Najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika
V Marlesu smo vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero razvijamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. 


Bodite pripravljeni na prihodnost ter delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijava na dogodek:
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 6. decembra 2019, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com

Vabljeni v našo družbo!

ustvarite