Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 8. oktobra 2016


Naslovni banner
V soboto, 08. oktobra 2016, med 10. in 16. uro, pripravljamo nov DAN ODPRTIH VRAT. Vsi, ki vas zanima energetsko učinkovita in pasivna gradnja, si lahko na dveh lokacijah ogledate najbolj prodajani montažni hiši - pritlično hišo ATRIS NOVA in hišo MODERN.  Prtilična hiša ATRIS NOVA bo predstavljena v Braslovčah pri Celju, v Dobravi pri Škocjanu na Dolenjskem pa Marlesova hiša MODERN.


Pritlična hiša ATRIS NOVA nudi vse bivalno ugodje, združeno v eni etaži. Odlikuje jo visoka energetska učinkovitost, uporaba naravnih materialov in pričakovano bivalno ugodje s prednostmi bivanja v enoetažnih pritličnih hišah. Skladni in preprosti proporci izžarevajo čut za estetiko, bivalno ugodje in domačnost. S svojo večno atraktivno arhitekturno zasnovo predstavlja hiša ATRIS NOVA v Braslovčah, kjer bo možna izmenjava mnenj tudi z investitorjem, navdih številnim družinam.

 DSC9066 v01 1    DSC9062 1

V Dobravi pri Škocjanu na Dolenjskem pa bo predstavljena uspešnica v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ – hiša MODERN. Funkcionalno zasnovano hišo odlikujejo sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost. Zgrajena je v visoko učinkovitem nizkoenergijskem sistemu, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka, za katero je investitor izpolnil pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev.

Hiša Modern   dobrava pri Škocjanu    1f


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

MarlesOptimumJesen banner960x600px vhodni v1                     Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili celovito ponudbo Marlesovih jesenskih ugodnostih 2016, ki vam omogočajo nakup Marles hiše z izjemnimi popusti in dodatnimi brezplačnimi novostmi. Hkrati vam bodo predstavili  celovito ponudbo Marles Hiš nas ključ, največji izbor hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavlja dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš s poudarkom na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, visoki energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 07. oktobra do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji posameznega objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.