Vabljeni na dan odprtih vrat v živo - vila R


News VilaR
Po zelo uspešno izvedenih virtualnih dnevih odprtih vrat, kjer ste se uporabniki lahko iz udobja svojega doma sprehodili po notranjosti Marlesovih hiš, smo pričeli z DNEVI ODPRTIH VRAT V ŽIVO. 
Zaradi izjemnega zanimanja, ko številne zainteresirane kupce nismo uspeli vključiti na minuli dan odprtih vrat, organiziramo naslednjo soboto, 20. junija 2020, ponovno srečanje v živo. Pridružite se nam med 10. in 15. uro, ko vam bomo v okolici Ljubljane predstavili že vseljeno tehnološko napredno hišo, ki predstavlja presežek v arhitekturi sodobnih bivanjskih konceptov.


Edinstvena vila z značajem
Posebnost visokoučinkovite nizkoenergijske HIŠE R Individual je izjemno funkcionalna in odprta arhitektura, ki je tlorisno prilagojena zahtevi kupca po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Zasnovana kot nadstandardna sodobna enodružinska hiša se ponaša z drzno zasnovo, sodobno tehnologijo in energetska učinkovitostjo. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja. Vsi prostori so povezani v premišljeno celoto, hodniki so v skladu z najnovejšimi smernicami optimirani na minimum. Arhitekturna rešitev hišo odpira proti jugu in zahodu in zaradi skrajno velikih steklenih površin zagotavlja izjemno svetle in prijetne bivalne prostore.

Interier VilaR

"Naša hiša je fantazija"
Kaj sta povedala investitorja: »Naša hiša je fantazija - še danes, po več kot štirih letih bivanje v njej, jo občudujeva. Izbirala sva med tremi ponudniki, med katerimi smo izbrali Marles, zaradi najdaljše tradicije, kvalitetne gradnje in ustrežljivega komercialista. Hiša je povsem individualno zasnovana po naših željah, moderna, izvedba in končni izgled pa sta natančno takšna, kot smo si ju zamislili z arhitekti. Izbrali smo Paket L – delni ključ, ki obsega zunaj končan objekt z instalacijami in estrihom. Gradnja je bila intenzivna, v šestih mesecih je bila hiša pripravljena na vselitev. S končnim rezultatom sva več kot zadovoljna. V hišo sva vložila svojo dušo, še danes jo občudujeva in v njej vsi skupaj zelo uživamo. Posebno pri srcu so nam dnevni prostori, saj panoramska stekla brez profilov omogočajo izreden razgled na okolico, ki obiskovalcem vzame dih. Naša hiša je fantazija.«

Image 31 05 2020 at 19 41

Svetovanje za tehnološko napreden sistem gradnje 
Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravate graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih ugodnostih 2020 in bo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bomo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratna sredstva Eko sklada, obenem pa vam Marles nudi pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo. 

poletne ugodnosti 2020

Predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt
Marles že 78 let narekuje razvojne smernice, in sicer tako na področju materialov, ekologije in energijske varčnosti, kot na področju arhitekture in oblikovanja. Prepoznan kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih objektov, se ponaša z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati in preverjeno kakovostjo. Po lanskoletnem tretjem zaporednem prejemu certifikata bonitetne odličnosti AAA, so v podjetju Marles hiše Maribor, d.o.o., letos s prejemom ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI AAA, potrdili tudi uvrstitev med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.

Bodite pripravljeni na prihodnost ter delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijava na dogodek
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 19. junija, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com

Vabljeni v našo družbo!