Vabljeni na dneve PASIVNIH HIŠ 2019


Head mailing
Dnevi pasivnih hiš 2019, ki jih Konzorcij pasivna hiša že desetič organizira v sodelovanju s Fakulteto za arhitekturo v Ljubljani in Eko skladom, j. s., so tudi letos priložnost, da si osebno ogledate dve Marlesovi nadstandardni pasivni hiši. Prva, Marles inteligentna PH Veritas, odpira svoja vrata v Radomljah pri Domžalah (ogled v petek, 8. novembra, od 17. do 20. ure), druga, Marles PH Individual, pa v Murski Soboti (ogled v soboto, 9. novembra, od 10. do 13. ure). 


Odličen primer trajnostno usmerjene gradnje
Hiši se ponašata z visokotehnološko opremo in tehnologijo pasivne gradnje in sta odličen primer trajnostno usmerjene gradnje iz certificiranih materialov, zgrajeni v skladu s sodobnim oblikovanjem ter nadvse funkcionalno arhitekturno zasnovo. Pri obeh hišah sta oba investitorja svoja visoka pričakovanja potrdila z izpolnitvijo pogojev Eko sklada za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev iz naslova pasivne gradnje. 
V Radomljah in Murski Soboti bodo obiskovalcem Marlesovih pasivnih hiš na voljo strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših smernicah skoraj nič-energijskih hiš, obenem vas bodo seznanili z odličnimi Marlesovimi ugodnostmi 2019, subvencijami Eko sklada in naprednim konceptom Marles Zero Energy Home. S predstavitvijo pasivnih pametnih hiš na dveh lokacijah po Sloveniji bodočim uporabnikom ponujamo priložnost, da si pridobijo odgovore na vsa vprašanja v zvezi z gradnjo, o konstrukcijskih sistemih, novostih in inovacijah na področju tehnologije ter o ogrevanju in prezračevanju tovrstnih tehnološko dovršenih hiš. 

PH Veritas, Radomlje pri Domžalah (ogled v petek, 08. novembra, od 17. do 20. ure)
Sodobno oblikovana pasivna hiša v Radomljah je odličen primer uporabe Marlesove po meri zasnovane okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in najboljše tehnologije. Posebnost predstavljene hiše je vgrajen sistem inteligentnega in povezanega doma, ki predstavlja vizijo pametnega doma prihodnosti. Številne možnosti povezovanja sistemov in rešitev v hiši skrbijo za energijsko učinkovitost objekta ter udobje in varnost njegovih prebivalcev. Hiša zadovoljuje visoka pričakovanja lastnikov, saj s svojo izvirno obliko in skladno umestitvijo v prostor dodaja presežno vrednost sodobnemu pojmovanju bivanja. 
Veritas    Marles Veritas   PH

PH Individual, Murska Sobota (ogled v soboto, 09. novembra, od 10. do 13. ure).
manjsa RECEK 004     manjsa RECEK 002 

Do novega doma z virtualno resničnostjo!
Omogočamo vam spremljanje vašega bodočega doma v navidezni resničnosti s tehnologijo VR, ki omogoča, da se lahko sprehodite po vašem sanjskem domu še preden je zgrajen, kar vam nudi pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom. Na dnevu odprtih vrat boste imeli možnost ogleda že zgrajenih Marles hiš v tehnologiji virtualne resničnosti. 

Image 31 08 2019 at 17 30

Najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika
V Marlesu smo vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero razvijamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

Image 31 08 2019 at 17 30 (1)

Prijava na dogodek
Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00  ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 8. novembra, do 15. ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji obeh objektov. 

Vabljeni v našo družbo!  

interier november

Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.