Vabljeni na Marlesov DAN ODPRTIH VRAT


News DOMUS
MARLES, največji in najstarejši proizvajalec sodobnih lesenih montažnih hiš v Sloveniji, znova odpira svoja vrata. Tokrat v Martjancih v Prekmurju, v bližini Moravskih Toplic – turistični destinaciji, ki je bila letos prva izbira obiskovalcev iz vse Slovenije. Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 19. septembra 2020, med 10. in 15. uro. Premierno vam bomo predstavili funkcionalno zasnovano pritlično družinsko hišo DOMUS - uspešnico v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ, s katero Marles potrjuje svojo vodilno vlogo na področju lesene montažne gradnje.
Funkcionalna arhitekturna zasnova
HIŠA DOMUS je dovršen primer uporabe Marlesove po meri oblikovane okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj funkcionalne arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov. Načrtovanje hiše temelji na iskanju prostorskih rešitev, ki omogočajo sinergijo poglavitnih bivalnih navad uporabnika. Hišo krasi kompaktna tlorisna zasnova in visoka energetska učinkovitost. Domišljeno razporejeni bivalni prostori z ločenimi bivalnimi in sanitarnimi prostori za več družinskih članov, omogočajo družini popolno bivalno udobje s posluhom za individualnost in nagovarjajo širok generacijski spekter uporabnikov.

pasica hise

Za hišo Domus se odloča izjemno veliko kupcev
Standardna izvedba odlične energetsko varčne hiše DOMUS se po želji lahko izvede v enokapni, dvokapni ali večkapni izvedbi ter izvedbi z ravno streho, kar olajša izbiro in odločitev za gradnjo na katerikoli lokaciji v Sloveniji, kjer veljajo določene omejitve glede tipa strehe. Visokoučinkovita pritlična nizkoenergijska hiša DOMUS je izbira za katero se odloča izjemno veliko kupcev Marlesovih hiš, kar kaže na to, da gre za eno najnaprednejših arhitekturnih zasnov, kjer je v ospredju sožitje z naravo in zasnova po meri sodobne družine, ki ceni toplino, energetsko varčnost, domačnost in funkcionalnost.
ustvarite septSvetovanje za tehnološko napreden sistem gradnje 
Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravate graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih ugodnostih 2020, ki so podaljšane do 30. septembra 2020. Hkrati bo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bomo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratna sredstva Eko sklada, obenem pa vam Marles nudi pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Morda niste vedeli, da vam ob nakupu Marles hiše celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada, izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa!
NLB KREDIT - Kupcem Marlesovih hiš so posebno ponudbo individualnih kreditov pripravili tudi v NLB. Le te bodo prilagojene vsakemu kupcu posebej, mobilni bančni svetovalec pa jim bo na voljo skozi celoten postopek do nakupa hiše.Vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju lesenih objektov
Marles kot vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju lesenih objektov v Sloveniji je že 78 let zagovornik koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in najvišje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Prepoznan kot najstarejši in največji proizvajalec lesenih objektov, se ponaša z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati in preverjeno kakovostjo. Po lanskoletnem tretjem zaporednem prejemu certifikata bonitetne odličnosti AAA, so v podjetju Marles hiše Maribor, d.o.o., letos s prejemom ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI AAA, potrdili tudi uvrstitev med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.

Bodite pripravljeni na prihodnost ter delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijava na dogodek
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 18. septembra, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com

Vabljeni v našo družbo!