Vabljeni na Marlesov DAN ODPRTIH VRAT V ŽIVO


News DOV sept
Vabljeni na prvi letošnji predjesenski Marlesov dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 5. septembra 2020, med 10. in 15. uro. Osebno si boste lahko ogledali individualno zasnovano hišo - različico pasivne hiše Marles Veritas. Nadstandardno udobje in najsodobnejše arhitekturne in energetske rešitve so odlike hiše Veritas, ki je odličen primer individualno zasnovane hiše, zgrajene v pasivnem standardu na ključ.


Hiša z najnaprednejšimi energetskimi in tehnološkimi rešitvami obsega 136 kvadratnih metrov bivanjske površine. Nadstandardno udobje zagotavljajo popolna prilagoditev pričakovanjem in željam kupcev in hkrati posebna arhitekturna prilagoditev prostorskim urbanističnim zahtevam. Dvokapna zasnova ter skladni in preprosti proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem, ki se zaključi z nadstreškom na terasi in nadstreškom za dva avtomobila. 

Premišljen koncept tehnološko napredne hiše
Premišljen koncept tehnološko napredne hiše z dvokapno streho je zasnovan z mislijo na večplastno funkcionalnost in visoko energetsko varčnost. Hiša izstopa po odlični tlorisni zasnovi, ki je oblikovana tako, da so vsi servisni prostori strnjeni v enoten kubus, okoli tega pa so nanizani bivalni prostori. Arhitekturna zasnova izhaja iz osnovne verzije hiše tipa Veritas, z upoštevanjem najnovejših razvojnih smernic, novosti pri materialih in energijske varčnosti. V pritličju se nahajajo racionalno razporejeni skupni, v etaži pa premišljeno razporejeni individualni prostori. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Hiša je oblikovana tako, da odkriva naravno svetlobo v vsej njeni možni odprtosti, vpija sončne žarke, hkrati pa daje dovolj zasebnosti za bivalni vsakdan. Pri izbiri gradiv in zasnovi tehničnih sistemov so enakovredno upoštevani ekološki in ekonomski vidiki, kar je vodilo k zagotovitvi kakovostnega bivalnega okolja. ustvarite septSvetovanje za tehnološko napreden sistem gradnje 
Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravate graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih ugodnostih 2020, ki so podaljšane do 30. septembra 2020. Hkrati bo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bomo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratna sredstva Eko sklada, obenem pa vam Marles nudi pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Morda niste vedeli, da vam ob nakupu Marles hiše celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada, izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa!
NLB KREDIT - Kupcem Marlesovih hiš so posebno ponudbo individualnih kreditov pripravili tudi v NLB. Le te bodo prilagojene vsakemu kupcu posebej, mobilni bančni svetovalec pa jim bo na voljo skozi celoten postopek do nakupa hiše.Vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju lesenih objektov
Marles kot vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju lesenih objektov v Sloveniji je že 78 let zagovornik koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in najvišje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Prepoznan kot najstarejši in največji proizvajalec lesenih objektov, se ponaša z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati in preverjeno kakovostjo. Po lanskoletnem tretjem zaporednem prejemu certifikata bonitetne odličnosti AAA, so v podjetju Marles hiše Maribor, d.o.o., letos s prejemom ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI AAA, potrdili tudi uvrstitev med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.

Bodite pripravljeni na prihodnost ter delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijava na dogodek
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 4. septembra, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com

Vabljeni v našo družbo!