Vabljeni na Marlesov DAN ODPRTIH VRAT V ŽIVO – pritlična zasnova z najsodobnejšim bivanjskim konceptom


News DOV september
Vabljeni na prvi letošnji predjesenski Marlesov dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 11. septembra 2021, med 10. in 14. uro v okolici Kranja. Na dnevu odprtih vrat bo premierno predstavljena arhitekturno dovršena skoraj nič-energijska pritlična hiša iz linije DOMUS, zgrajena v pasivnem standardu. V Marlesu smo mnenja, da je osebna izkušnja bivalnega ugodja na prvem mestu. Zato nas obiščite v novozgrajeni hiši v okolici Kranja, kamor so se investitorji vselili takoj po izvedeni primopredaji. Tokrat vam bomo predstavili hišo DOMUS v enokapni izvedbi. Standardna izvedba se po želji lahko izvede tako v enokapni kot dvokapni ali večkapni izvedbi ter izvedbi z ravno streho, kar olajša izbiro in odločitev za gradnjo na katerikoli lokaciji v Sloveniji, kjer veljajo določene omejitve glede tipa strehe.


Hiša Domus - prva izbira mnogih kupcev
Visokoučinkovita pritlična nizkoenergijska hiša DOMUS je izbira za katero se odloča izjemno veliko kupcev Marles hiš, kar kaže na to, da gre za eno najnaprednejših arhitekturnih zasnov, kjer je v ospredju najsodobnejši bivanjski koncept s poudarkom na funkcionalnosti, udobju in najvišji energetski varčnosti. Arhitekturna zasnova temelji na povezovanju udobja in prvorazredne funkcionalnosti v usklajeno celoto z izhodiščem v individualnih željah naročnika. Bistveno vlogo igrajo naravni materiali, izjemna energijska varčnost - energijski razred pod 15 kWh/m2a - in pritlična zasnova, ki uporabnikom zagotavlja spontane prehode med prostori. Dobrih 137 kvadratnih metrov domišljeno razporejenih bivalnih prostorov povezujejo osrednji prostor s kuhinjo, kabinetom in dvema otroškima sobama ter povsem ločenim starševskim delom, kjer spalnica z garderobo in kopalnica tvorijo zaključeno celoto. K užitku posedanja na terasi vabijo velika panoramska okna izvedena v prestižni varianti Les – Alu s poravnano Alu oblogo v izvedbi Marles PSP. Posluh za individualnost in želja po umiku je osmišljena s popolnim energetskim konceptom, ki nagovarja širok generacijski spekter uporabnikov. Hiša je ogrevana s toplotno črpalko ter prezračevana z rekuperacijo z vgrajenim izmenjevalcem za vračanje vlage, ki zagotavlja ustrezno vlažnost v prostoru tudi v zimskem času.

Gradnja doma po najsodobnejših smernicah
V okviru dneva odprtih vrat boste deležni vodenega ogleda objekta, hkrati pa vam bomo odgovarjali na vsa vaša zastavljena vprašanja. Predstavili vam bomo tudi najsodobnejše pristope h gradnji skoraj nič-energijskih hiš s ponudbo Marles Zero Energy Home, s katero smo kot prvi na slovenskem trgu zadostili novi evropski direktivi o skoraj ničenergijski gradnji. Gre za koncept v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prav tako vam bomo predstavili najsodobnejše zasnove bivanja v smeri celovitih rešitev za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, kjer v ospredje postavljajo posameznika, energijsko učinkovitost, varčnost in odgovoren odnos do planeta.

DR2 9930 Edit 1  DR2 9922 Edit crop ok ok 1  DR2 9944 Edit   ok 3

Svetovanje za energetsko varčno bivanje
Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Obenem vam bomo predstavili izjemne Marlesove ugodnosti 2021, ki prinašajo prednosti za vse, ki želijo graditi dom po najnovejših trajnostnih smernicah. Na samem dogodku bo prisoten tudi predstavnik banke, ki bo na voljo za svetovanje v zvezi z ugodnim financiranjem.

Partnerstvo za okolju prijaznejše bivanje
Svojo zavezanost trajnostnemu razvoju izpričujemo med drugim tudi v sodelovanju s Porsche Slovenija. Kupec se lahko po želji odloči za vgradnjo sončne elektrarne, s katero bo energijo pridobival iz sonca in jo bo bodisi oddajal v odprto omrežje, bodisi hranil v domačem hranilniku oziroma električnih baterijah. Tako kupcem Marlesovih družinskih hiš ni več treba skrbeti, kje bodo polnili svoj električni avtomobil. Vse potrebno lahko hitro, enostavno in na enem mestu uredijo že ob nakupu hiše. Cilj tega povezovanja je kupcem Marles hiš omogočiti bivanjsko udobje in mobilnost na najvišji ravni in z minimalnim obremenjevanjem okolja.

par

Predanost najvišji kakovosti 
V Marlesu že skoraj osem desetletij narekujemo razvojne smernice in smo globalno priznani kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih montažnih objektov, zato smo zelo zadovoljni, da se ponašamo z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati za preverjeno kakovost. Intenzivno smo usmerjeni v uporabo najsodobnejših tehnoloških rešitev, rabo obnovljivih virov in vgradnjo materialov naravnega izvora. Naš cilj je, da kupcem omogočimo zdravo bivanje, izjemno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost stavb, hkrati pa vam in vašim partnerjem ponudimo storitve na najvišji poslovni ravni.

Prijava na dogodek
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 10. septembra, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com.
*Dogodek bo organiziran z največjo skrbnostjo v skladu z vsemi smernicami in navodili, ki nam jih določa Nacionalni inštitut za javno zdravje z namenom preprečevanja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Vabljeni v našo družbo!