Vabljeni na Marlesov virtualni dan odprtih vrat


News DOV marec
Vabimo vas v svojo družbo: tokrat se bomo zaradi izrednega zanimanja družili virtualno! V soboto, 20. marca 2021, s pričetkom ob 10. uri se nam lahko pridružite na spletnem dogodku, kjer bo organiziran ogled individualne hiše, ki je odličen primer skoraj nič-energijske gradnje.
Ogledali si boste lahko arhitekturno dovršeno hišo, ki je tlorisno prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Lastnika cenita dobro arhitekturo, zelo jima je všeč modernizem in ravna geometrična zasnova stavbe. Snovanje zasnove hiše sta zaupala izkušenim Marlesovim arhitektom, medtem ko se je notranji dizajn snoval pod taktirko arhitekturnega biroja specializiranega za ureditev notranjega interierja.Vrhunsko bivalno okolje
Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki hiši dajejo pečat uresničitve vizije vrhunskega bivalnega udobja. Bivanje dobi svojo nadgradnjo z galerijo, ki poveže središče dnevnega prostora z vsemi prostori v zgornji etaži. Hiša je grajena v skoraj nič-energijskem sistemu, kar je jamstvo za izjemno energetsko učinkovitost in optimalen izkoristek bivalne površine za prijetno bivalno počutje. Hiša je ogrevana in prezračevana s sistemom kompaktne naprave, ki vključuje tako toplotno črpalko kot rekuperacijo.

 DSC8264    DSC8242   DSC8215

Gradnja doma po najsodobnejših smernicah
V okviru virtualnega dogodka boste deležni vodenega ogleda objekta, hkrati pa vam bomo odgovarjali na vsa vaša zastavljena vprašanja. Predstavili vam bomo tudi najsodobnejše pristope h gradnji skoraj nič-energijskih hiš s ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prav tako vam bomo predstavili najsodobnejše zasnove bivanja v smeri celovitih rešitev za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, kjer v ospredje postavljamo posameznika, energijsko učinkovitost, varčnost in vpliv na okolje.

Svetovanje za energetsko varčno bivanje
Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Obenem vam bomo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2021, s katerimi vam nudimo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu. 
Na samem dogodku bo prisoten tudi predstavnik banke, ki bo na voljo za svetovanje v zvezi z ugodnim financiranjem.

  Top ponudba head banner podstran zamenjava 

Partnerstvo za okolju prijaznejše bivanje
Svojo zavezanost trajnostnemu razvoju izpričujemo med drugim tudi v sodelovanju s Porsche Slovenija. Tako kupcem Marlesovih družinskih hiš ni več treba skrbeti, kje bodo polnili svoj električni avtomobil. Vse potrebno lahko hitro, enostavno in na enem mestu uredijo že ob nakupu hiše. Kupec se lahko po želji odloči tudi za vgradnjo fotovoltaičnega sistema, s katerim bo energijo pridobival iz sonca in jo hranil v domačem hranilniku. Cilj tega povezovanja je kupcem Marlesovih hiš omogočiti mobilnost na najvišji ravni in z minimalnim obremenjevanjem okolja.

Potek dogodka
Datum: sobota, 20. marec 2021 ob 10. uri. 
Kraj: v digitalni obliki preko spletne platforme Teams.
Prijava: Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 19. marca, do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com.


Po prijavi boste po elektronski pošti prejeli povezavo do dogodka, ki vam bo omogočala, da se nam pridružite na dogodku.
Vse dodatne informacije o dogodku so na voljo tudi na telefonski številki 02/429 45 00  in na elektronskem naslovu info@marles.com.
 
Vabljeni v našo družbo!
Vaš Marles.