Obiščite nas na sejmu Dom 2016!


Termoz SejemDom webbaner252x168px
Že več desetletji v Marlesu celoten razvoj usmerjamo v gradnjo energijsko varčnih hiš iz obnovljivih materialov, ki poleg zavezanosti ekologiji zagotavljajo minimalne stroške vzdrževanja v celotni življenjski dobi. Z uveljavljenimi arhitekti vas vabimo na sejem DOM 2016, k snovanju kreativne arhitekture, ki bo izpolnjevala vse vaše individualne želje in zahteve. 


Obiščite nas na sejmu Dom 2016, v dvorani A-kupola na razstavnem prostoru 1.

Na našem razstavnem prostoru vam bomo predstavili novosti na področju arhitekture kot tudi na področju tehnologije, ki je eden izmed glavnih dejavnikov naše uspešnosti.  Na letošnjem sejmu DOM bo še posebej izpostavljena arhitektura, ki daje s svojo unikatnostjo pečat naši individualni gradnji doma in v tujini. Predstavili vam bomo sodelovanje s priznanimi arhitekturnimi biroji iz tujine ter njihove projekte, kjer gre za sodobno zasnovane hiše, ki sledijo najnovejšim arhitekturnim smernicam in so prilagojeni potrebam bivanja sodobnega človeka.

Z omenjenimi projekti želimo pokazati, da sledimo modernim arhitekturnim smernicam, hkrati pa želimo poudariti, da lahko izdelamo hišo po zamisli kateregakoli arhitekta.

Pomladne sejemske ugodnosti
Obiskovalci sejma Dom se boste lahko na našem razstavnem prostoru seznanili tudi s pomladnimi sejemskimi ugodnostmi, s katerimi bo nakup hiše lažji, enostavnejši in dostopnejši. Predstavili bomo tudi celovito ponudbo hiš nas ključ, pri katerih smo dali velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov. 

Marles ALL INCLUSIVE
V Marlesu pa je poleg ideje o nujnosti zlitja sodobnih arhitekturnih oblik z gradnjo iz lesa dozorela tudi ideja, da je potrebno našim kupcem v sodobnem svetu ponuditi popolno storitev, ki omogoča kar najenostavnejšo pot do doma ter širok spekter storitev in ugodnosti, ki sodobnemu kupcu omogočajo, da do svojega doma pride karseda ugodno in brez pretiranega lastnega angažmaja, saj je čas v današnjem svetu bistvena kvaliteta bivanja vsakega posameznika. 

Iz tega razloga smo v Marlesu pripravili ponudbo Marles all inclusive, s katero želimo našim kupcem ponuditi najširšo paleto storitev in produktov, ki so potrebni za udobno in ugodno gradnjo svojega doma ter tudi karseda brezskrbno uživanje v njem. 

Strokovnjaki bodo svetovali vsak dan
Sicer pa bodo na razstavnem prostoru Marlesovi strokovnjaki vsak dan svetovali o gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Predstavljali bodo različne inteligentne sisteme, ki lahko zagotavljajo velike prihranke energije, priznani arhitekti pa bodo svetovali o izbiri arhitekture montažnih hiš, ki najbolj ustreza izbranim lokacijam.


Nepovratna finančna sredstva
Predstavili bomo tudi možnost pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada, saj je po podatkih Javnega sklada, Marles do danes omogočil pridobitev nepovratnih finančnih sredstev naj večjemu številu kupcev ter najvišje subvencije Eko sklada.

Vljudno vabljeni! Veselimo se vašega obiska na sejmu Dom 2016!

Vaš Marles team


005 Termoz 02 0002 copy    003 Fugmann 03 0000 copy   


002 Kukla 03 0002 copy    004 Terrassenhaus 04 0000 copy


006 Weber 01 0000 copy    001 Bruno 04 0001 copy