Vabljeni na zadnji letošnji dan odprtih vrat v soboto, 3. decembra 2016


Naslovni Banner
Vabimo vas na Marlesov dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 3. decembra 2016. Kot vodilni inovator na področju sodobnih energetsko varčnih hiš vam bomo v Ljubljani, med 10. in 16. uro, premierno predstavili dvokapno zasnovano pasivno hišo Veritas.


Novozgrajeno že vseljeno hišo odlikuje visoka energetska učinkovitost ter izjemno uporaben in racionalen tloris. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo izredno zdravo ter ugodno bivalno klimo. Odlika arhitekturne zasnove in tehnologije je individualna prilagoditev urbanističnim zahtevam, ki so botrovali prilagoditvi naklona strehe iz ravne strehe v dvokapnico. 

Želja po preprosti tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do prostorne mansardne hiše za sodobno družino, zgrajene na ključ. Hiša je grajena s certificiranim pasivnim konstrukcijskim sistemom Mega plus PASIVPri načrtovanju hiše je arhitekt Miha Miholič sledil želji naročnika, ki si je zamislil prostorno in svetlo hišo z zračnimi prostori.

Veritas dvokapna 3   Verita dvokapna 1ž

        
Arhitekturna zasnova izhaja iz osnovne verzije hiše tipa Veritas, z upoštevanjem najnovejših razvojnih smernic, novosti pri materialih in energijske varčnosti. V pritličju se nahajajo racionalno razporejeni skupni, v etaži pa premišljeno razporejeni individualni prostori. Za hišo zgrajeno v pasivnem razredu je lastnik prejel nepovratna finančna sredstva. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Hiša je oblikovana tako, da odkriva naravno svetlobo v vsej njeni možni odprtosti, vpija sončne žarke, hkrati pa daje dovolj zasebnosti za bivalni vsakdan. Pri izbiri gradiv in zasnovi tehničnih sistemov so enakovredno upoštevani ekološki in ekonomski vidiki, kar je vodilo k zagotovitvi kakovostnega bivalnega okolja.  


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

MarlesOptimumJesen banner960x600px vhodni v1                     Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili celovito ponudbo Marlesovih jesenskih ugodnostih 2016, ki vam omogočajo nakup Marles hiše z izjemnimi popusti in dodatnimi brezplačnimi novostmi. Hkrati vam bodo predstavili  celovito ponudbo Marles Hiš nas ključ, največji izbor hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavlja dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš s poudarkom na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, visoki energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 02. decembra do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.