Vabljeni v Marlesov arhitekturni kotiček na 10. otroški bazar


MARLES headbannerFB 851x315px OB2015 za objavo na
V petek, soboto in nedeljo med 9. in 19. uro vas vabimo v našo družbo na 10. OTROŠKI BAZAR


Na Otroškem bazarju, največjem sejmu za družine v Sloveniji, ki se odvija ta konec tedna od petka,18. septembra do nedelje, 20. septembra 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, vas vabimo v svojo družbo. Obetajo se nadvse zanimivi, ustvarjalni in živahni dnevi za otroke, mamice in očke. Morda si boste prav v Marlesovem arhitekturnem kotičku izbrali svojo sanjsko hišo! Dovolite, da vas vaši otroci popeljejo skozi svojo domišljijo in narišejo hišo za katero bo veljalo: TAKŠNA BO NAŠA! Obzorja duha bomo širili in na novo spoznavali oblike in barve ter gradili iz barvnih in domišljijskih palet. Prav vse izdelke, ki bodo nastali v Marlesovem arhitekturnem kotičku, bomo združili v razstavo, ki bo krasila stene Marlesovega razstavnega prostora. Vsak mali arhitekt, ki bo ustvarjal z nami, bo prejel tudi darilo!

Medtem, ko bodo vaši otroci ustvarjali, boste imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki izmenjate  ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Deležni boste predstavitve Marlesovih izjemnih jesenskih ugodnosti in posebne ponudbe All Inclusive. Za družine smo pripravili največji izbor hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavlja dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš. Izjemen izbor arhitekturnih zasnov, vrhunski materiali in tehnologija prihodnosti odpirajo nova vrata generaciji sodobnih trajnostno grajenih montažnih hiš. 

hiše na ključ

Na 10. otroškem bazarju doživite čudovit družinski dan. Za obisk v Marlesovem arhitekturnem kotičku se ni potrebno posebej prijaviti - le pridite in uživajte v naši družbi. Seveda pa nas lahko tudi pokličete za podrobnejše infromacije - prvim desetim podarimo brezplačno vstopnico za obisk 10. otroškega bazarja.

Za vse infromacije pokličite na 02/429 4 503 ali na mobilno številko 041/580 - 272


Naj bodo vaši otroci pravi mali arhitekti!

Vaš Marles