78 LET. VODILNI. NAJSTAREJŠI. NAJVEČJI.
IZVRSTNA PONUDBA MARLES HIŠ NA KLJUČ DO 30. SEPTEMBRA 2020
- Visokoučinkovite in skoraj nič-energijske hiše SNEH MARLES - 

Izbor doma je eden izmed vaših najpomembnejših korakov v življenju. Uresničitev vizije doma po vaši lasti zamisli pa je naše osnovno poslanstvo. Z uveljavljenimi slovenskimi arhitekti vas vabimo k snovanju kreativne arhitekture, ki bo izpolnjevala vse vaše individualne želje in zahteve. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskim standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero v Marlesu omogočamo najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. S konceptom Marles Zero Energy Home zagotavljamo celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, v ospredje postavljamo posameznika, energijsko učinkovitost in vpliv na okolje. Z vključitvijo sodobnih tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli pa vam omogočamo novo perspektivo doživetja doma z najvišjim bivalnim ugodjem.

MARLES ZERO ENERGY HOME – VIZIJA ZELENE MISELNOSTI

Z NAKUPOM MARLES HIŠE PREJMETE:

VEČ ENERGIJE

 • Z vključitvijo sistema prisilnega prezračevanja spremenimo vašo hišo v skoraj nič-energijsko hišo (NEH).
 • Najsodobnejše ogrevanje s sistemom talnega gretja s toplotno črpalko priznanih proizvajalcev ORCA ali Vaillant.
 • Visokokakovostna lesena okna s standardno troslojno zasteklitvijo in TGI distančnikom.
 • Standardna vključitev predpriprave za sončno elektrarno, polnilno enoto za e-mobilnost in uporabo deževnice.

VEČ KAKOVOSTI

 • Najvišja certificirana kakovost materialov priznanih dobaviteljev z okoljsko deklaracijo proizvodov (EPD).
 • Preverjeni in zanesljivi podizvajalci s kriterijem dolgoletne dobe sodelovanja in zaupanja.
 • Kontinuirana gradnja objekta v vseh fazah gradnje z minimalno dobo dokončanja objekta.
 • Proizvodnja vseh segmentov hiše izdelana v proizvodnji ob kontroliranih pogojih v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi.

VEČ ZAUPANJA

 • Strokovno svetovanje Marlesovih arhitektov in projektantov za rešitev vaših individualnih želja. 
 • Izdelava celotne projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD) skladno z novo gradbeno zakonodajo ter celotno PZI in PID dokumentacijo vključno z vodenjem postopka.
 • Izdelava dokumentacije in pomoč pri pridobitvi uporabnega dovoljenja - vključuje obrazce in dokazila o zanesljivosti.
 • Vodenje postopka pridobitve nepovratnih finančnih spodbud EKO SKLADA.

 

KOMPONENTE ARHITEKTURNE DOVRŠENOSTI
Naši domovi postajajo vse bolj zdravju prijazni, notranje oblikovanje pa trajnostno in okoljsko odgovorno. Obstoječe izkušnje bivanja smo nadgraditi z novimi rešitvami, ki ponujajo razsežnosti novodobnega bivanja, ki so zajete v paketu design. 
Z MISLIJO NA PRIHODNOST
Z Marlesovo implementacijo tehnoloških in energetskih inovacij so najsodobnejše rešitve za novodoben življenjski slog ključne za dom prihodnjih generacij. Ekološko naravnanost brez negativnih vplivov na okolje smo zaokrožili v paket future. 
MARLES SMART HOME – PAMETNI DOM PRIHODNOSTI
Dom prihodnosti je pametni dom. Implementacija najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli omogoča novo perspektivo doživetja doma z najvišjim bivalnim ugodjem.
ZAGOTAVLJANJE E-MOBILNOSTI IN ZELENEGA BIVANJA
Korak naprej k celovitim trajnostnim rešitvam na področju bivanja in e-mobilnosti s polnilno infrastrukturo za samooskrbo z električno energijo brez CO2. Paket smo pripravili v sodelovanju s Porsche Slovenija. 

V času poletnih ugodnosti je PAKET MARLES FUTURE 2020 vključen v ceno.

Novost 1 /

MARLESOV 360° VIRTUAL TOUR

Spremljajte bodoči dom v navidezni resničnosti VR* še preden je objekt zgrajen. Pristna individualna izkušnja, v kateri se po hiši sprehodite in si ogledate notranjost in zunanjost  - s tem ste le korak do unikatne zasnove vašega doma, ki jo zasnujete z Marlesovimi arhitekti.
*VR (Virtual Reality - navidezna resničnost)
Novost 2 /

SIMULACIJA DNEVNEGA GIBANJA SONCA

Z najnovejšo tehnologijo virtualne resničnosti vam na osnovi natančnih geo - podatkov vašo bodočo hišo natančno umestimo na obstoječo parcelo in vam predstavimo osončenje objekta ter izračun sončnih pribitkov za najvišjo stopnjo samooskrbe z električno energijo iz obnovljivih virov.
Novost 3 /

PRED GRADNJO VAM NATISNEMO MAKETO HIŠE

Vaš dom načrtovan v obliki digitalnega tridimenzionalnega načrta vam s tehnologijo 3D tiskanja natisnemo in s tem omogočimo, da svojo bodočo hišo dejansko vidite in otipate v pomanjšani velikosti – z izdelano maketo ustvarimo otipljivo podobo vaše Marles hiše.