To pomlad smo za vse kupce Marles hiš pripravili izjemne novosti in ugodnosti!

Dobrodošli v Marlesov 360° virtual tour:

Odslej omogočamo spremljanje bodočega doma v navidezni resničnosti. VR (Virtual Reality – navidezna resničnost) omogoča pristno doživetje izbranega doma še preden je objekt dejansko zgrajen. Po hiši se boste lahko sprehodili in raziskali notranje prostore ter si ogledali njegovo zunanjost, kar vam bo omogočilo pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom in na ta način sodelovali pri konceptu vašega novega doma, kar vam bo zagotovilo, da bo vaša hiša zasnovana popolnoma po vaši želji in v skladu z najsodobnejšimi bivanjskimi smernicami.

Koncept Marles Zero energy home:

Kot največji in najstarejši slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov vso svojo pozornost usmerjamo v funkcionalne arhitekturne rešitve in implementacijo najvišjih standardov gradnje skoraj nič-energijskih objektov. Zato bo naš koncept MARLES ZERO ENERGY HOME tudi v prihodnje usmerjen v izvedbo najsodobnejših bivanjskih rešitev. Sedaj že tretje leto zapored vsem Marlesovim kupcem pri vsakem objektu standardno v ponudbo vključimo predpripravo za SONČNO ELEKTRARNO, polnilno enoto ter predpripravo sistema za uporabo DEŽEVNICE ter tehnološko rešitev za VSTOP V PAMETNO OMREŽJE. Z vključitvijo teh segmentov postane vsaka Marlesova hiša skoraj nič-energijska hiša.

Naša osnovna ponudba HIŠ NA KLJUČ vsebuje 5 % popust. V času POMLADNIH UGODNOSTI, ki smo jih zaradi velikega povpraševanja podaljšali do 30. junija 2019, pa vključuje tudi:

Projektna dokumentacija

  • Vključuje idejno zasnovo, izdelavo celotne projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD) skladno z novo gradbeno zakonodajo ter celotne PZI in PID projekte

Zvočna izolacija

  • Podarjamo dodatno Marles SILENCE zvočno izolacijo med spalnimi prostori

Fasadna izolacija

  • Možnost izbire med dvema fasadnima izolacijama (Neopor 140 mm ali kamena volna 100 mm)

Zagotavljamo

  • Vodenje postopka pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada

Paket Marles future

  • V času Marlesovih pomladnih ugodnosti 2019 je PAKET FUTURE vključen v osnovno ponudbo!


MARLESOVE POMLADNE UGODNOSTI 2019

Tudi letošnjo pomlad smo za vse kupce Marles hiš pripravili izjemne ugodnosti, ki smo jih združili v tri pakete:
FUTURE, INTELLIGENCE in DESIGN, pri čemer smo že v osnovno ponudbo vključili tudi paket FUTURE, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij.